do you experience the same mylot problem?

Philippines
April 18, 2007 4:01am CST
I am silently answering the discussions here in myLot and adding some pictures. Of course I do a lot. I open many tabs since I am using a mozilla firefox search engine and then suddenly, when I clicked the "post response" tag, my picture went to the other discussion which is not related to the topic. I have seen also one discussion from my friend saying that "please check the picture below to see" like what he is talking about but there is nothing on it. Do mylot have some problems today? are there any improvements coming and some errors are popping out?
12 people like this
22 responses
• India
18 Apr 07
I don't open multiple tabs while using mylot, but once when I had uploaded a picture for a discussion, it showed as a black square after being uploaded. Strange.
• India
19 Apr 07
I have experienced this type of problem while uploading a photo today. A red cross appeared and I could not upload it. But I think this problem is temporary.
3 people like this
@oldboy46 (2132)
• Australia
18 Apr 07
I think it has something to do with having more than one window open and posting submit for both of them within a second or so of each other .... that is the only possible explanation that I can give you for such a thing happening. I do not have more than one window for the same program at the same time ... I will have two open windows but they are for different purposes. One might be mylot and the other my emails or visiting some other site. Try it to keep 2 windows open on mylot but make sure that you leave say a minute between posting submit for them ... that will tell you if it is because you are posting them both too quickly .. or close together in time that is.
@oldboy46 (2132)
• Australia
22 Apr 07
Thanks for best response here ... and hope that the problem has been solved for you now.
1 person likes this
• United States
18 Apr 07
Hello friend! Well I'm not quite sure about experiencing the same problem. But earlier I was trying to get online, and I received a message from myLot that they were updating their website. So I just waited for an hour or so, and hope that I could get online again without problems. And here I am :).
4 people like this
• India
18 Apr 07
well i think it sometimes happen.because of multiple works going on simultaneousl there is quite a possiblity.
3 people like this
• India
18 Apr 07
i never came across problem like this i am a new user i have to improve more they said by uploading photos we can make more money upto how much it works .
3 people like this
@Zelmarq (11503)
• Cebu City, Philippines
23 Apr 07
I used to open 5 windows at time with each windows with different discussions to be replied and it went well . But there was this one time that I accidentally added a wrong picture in a particular discussion.It was so funny that the picture was really not relevant to the discussion. It looked so funny with that picture but I have no way of deleting the picture coz it was already posted. I have also noticed lately that there were problems going on in mylot and hopefully be able to correct it. There are many changes that have been going with mylot for the benefit for all mylotters. So we just have to post and post more quality discussions here and also earn a little. Hope you have a nice day!
1 person likes this
@lafavorito (2966)
• Philippines
23 Apr 07
Yeah I experienced something like this. I tried to attach the picture but then when my response was posted the picture was nowhere to be found. I'm not sure why this happens though, but reporting it to mylot might help.
1 person likes this
@exodamus (1629)
• India
19 Apr 07
yeah it happens a lot when you're using multiple tabs or windows in forums.but i never use multiple tabs so i've never had that problem
1 person likes this
• Sri Lanka
19 Apr 07
I don't have such an experience because I have never worked on multiple windows to work on mylot. But right now that is what I am doing as you gave me the idea. So I will come back to you if I encounter such a problem. Till then Good Luck!
@chaime (1153)
• Philippines
19 Apr 07
it might be a glitch or maybe what happens is the system/server gets throttled by so many posting coming from one source. I suggest you let one thing load after the other, instead of having them all filed at the same time. You can use tabbed browsing but it's just to keep track of what topics you want to discuss or answer at the moment and not to do multitasking in a sense. Let one tab finish it's work first before jumping on to the next is my suggestion.
@gemini1960 (1162)
• Philippines
19 Apr 07
i have also encounter with some discussion who will said that..but seen no picture, i dont upload photos, i dont how on every discussion, thus i dont encounter on such problems here in my lot.
• Indonesia
19 Apr 07
Not yet.
1 person likes this
@aciddrop (798)
19 Apr 07
strange i havent come across problem like this yet.hope i wont!
1 person likes this
• United States
19 Apr 07
Hi! Yes, I'm having some problems too, especially when I run right smack into the time that myLot is updating. These problems were usually when I would be sending my posts or responses. They wouldn't get sent because something pops out, instructing me to fill up a registration. I then just exit because for sure, that particular response I have typed is already gone. I just rest it for a while before I respond to a discussion again, or retype the previous response. I would also encounter problems of hanging and other things coming out from after I try to post my responses. I think these things are because of the updating. Hope these problems get to be rid of soon. Happy myLotting!
1 person likes this
@felicas83 (311)
• Ecuador
18 Apr 07
sorry to hear that, but you should try to do a thing at a time, i also sometimes have failed, and answer one discussion in other window
1 person likes this
• United States
18 Apr 07
That doesn't only happen here, but I have experienced it also when working on several Myspace pages at once. The html code would end up on one person's profile page even though I hadn't placed in that particular person's edit area. So I just make it a thing to only have one tab open at a time when adding html or uploading pictures to any website.
@kathy77 (7488)
• Australia
18 Apr 07
Wow no I do not experience the same mylot problem, well to stop that from happening as I used mozilla firefox I do not open more than one at a time so I would advise you to do the same as when you are submitting photo with your responses this will happen to the photo. So far today I have not had any problems.
1 person likes this
• India
18 Apr 07
yaa same problem here too...can u suggest a measure!
1 person likes this
@sweetlady10 (3617)
• United States
18 Apr 07
Yes, it happend to me several times. It is so irritating and embarasing too. I think it is a Mylot glitch and hapen not only today but all the time. Just you have to be careful before hiting the reponse button. I think it is good if we can do one thing at a time.
1 person likes this
@emeraldisle (13145)
• United States
18 Apr 07
I've had it happen even without having more then one tab open. I uploaded a pic in an interest and then went to start a discussion in another one and it showed up in there with it. At the time I didn't have more then one tab open but it happened. Other times though it was with more then one tab though. So now when I'm uploading pictures I don't post but I will search for new ones to post to. I'll open those up and keep them to the side while I upload and then once I'm done I'll go to the discussions.