i have a problem with mylot!!

Egypt
September 10, 2007 6:31am CST
hi all . i really have a problem with mylot site ..i dont konw even this aproblem with me only .. our with alll of you!!!! th problem is when i begain a new discussion or replay to other members discussion after i post it and press start discussion or replay ... the page not contiune and the page become notconnect ...then when i refresh the page it comes to the ones before i post my words ..and when i go to my first page in mylot .. i found my posts in it .. but it too slow and make me upset becouse every time i had to post discussion or replay to other i had to return to the mylot homepage ... is that happen to me only??? or with all of you too...please tell me .. hope to all of you good gay
3 responses
• Malaysia
10 Sep 07
well..i don't have this problem.it's really weird.maybe it's ur internet connection problem,not Mylot.
• Egypt
10 Sep 07
i dont know but this problem happened with mylot only.. i use many forums and sits only here i dont know why..
• Malaysia
10 Sep 07
i don't know about this too.maybe you can try report to moderator about it and maybe they can help you solve it.
@seenoreen (562)
• Philippines
10 Sep 07
Maybe you can try clearing your browsers cache and cookies. A lot of issues can be solved with this simple procedure
• Egypt
11 Sep 07
ok i will try ... thank you for advice
• India
10 Sep 07
when using mylot only..or any other site...
• Egypt
10 Sep 07
only with mylot ... idnt know the reason ... it wasnt do this before .. i dont know why?