I have lost my sound!

@Lakota12 (42794)
United States
December 15, 2007 9:12am CST
I have lost my sound for the last 2 days I have checked controls and it says every thing is fine am sure it is plugged in good and tehy are in my monitor . So does any one know how to get teh sound back? thanks for the help
2 people like this
6 responses
@meme0907 (3481)
• United States
11 Jan 08
Hey LKo, Hope you got your sound back-seeing as they are built in I'm clueless otherwise I'd just say unpleg 'em & plug 'em back in that worked for me when my speakers went out. +'s |:)
@Lakota12 (42794)
• United States
11 Jan 08
Son biought me a sound blaster sound card and put it in and boy it wil blow ya away if ya turn it up high !
1 person likes this
@meme0907 (3481)
• United States
15 Jan 08
cool |:) ++
16 Dec 07
i'm sorry to hear that. i'm afraid that i cannot help you,but i think you can search the related info on line. take care!
@Lakota12 (42794)
• United States
17 Dec 07
thanks for taking the time to respomd
17 Dec 07
you are very welcome. i hope your sound can get recovery soon !
@razcal2267 (15577)
• United States
15 Dec 07
One of the easiest ways to try and get sound back is on this site: http://www.computerhope.com/issues/ch000208.htm I hope that helps you. If not then post more information and I do what I can to help.
@Lakota12 (42794)
• United States
15 Dec 07
I am still working with this thanks I will let ya know if I get it back!
1 person likes this
@razcal2267 (15577)
• United States
15 Dec 07
Good Luck!
• Philippines
27 Dec 07
My assessment would be the sound card. Probably, the sound card is not working properly anymore, though it may look fine on your monitor. I advised that you bring your computer in the nearest PC shop for proper diagnosis and assessment of your machine. I am quite confident that the sound card was having some problem here. Perhaps, sound card replacement may solve your problem if I am not mistaken. :-)
@Lakota12 (42794)
• United States
27 Dec 07
thanks I was hating to take it to the shop they always charge me and arm and a leg to work on it. but what was real funny it owrked that morning just fine then when I came back no sound. BUt I have done every thing else so guess it must be that. thanks for stopping by
• United States
15 Dec 07
I noticed that you posted this 8 hours ago so I hope you got an answer by now but if not...This happened to me sometime ago and I ended up using live help on windows. They said to make sure that your default browser was really set that way. Some how mine got changed by something I downloaded. So If you have IE then make sure IE is your default. Good Luck, Farmangel
@Lakota12 (42794)
• United States
16 Dec 07
thanks that i ssomething I havent tried and hadnt thought of either thanks again will let alknow when I get it back!
@polachicago (19143)
• United States
15 Dec 07
Lakota, when I lost my sound, it was final signal for me that I have bad virus in my computer. I am afraid that something is going on around and we all are having problems. I reinstalled all programs in my computer and is working fine now, but it was one of the problems I was having. Is your computer running slow?
@Lakota12 (42794)
• United States
15 Dec 07
am running scan now but Ihad tech outhere 2 days ago for my download power was down less than dail up ek.. Now that is fixed but no sound still working on it thogh