Is it just me or are you guys getting a server error a lot as well??

broken links! - broken site ?
@Sissygrl (10999)
Canada
January 12, 2008 2:49pm CST
All day i have been here for a few mins at a time and i'll have typed up a nice long response, and i'll click post to discussion and POOOF my response is gone, and a server error page pops up! What is going on!!!???
2 people like this
7 responses
@1hamm3r (180)
• Norway
12 Jan 08
Hmm... I'm not sure. It hasn't happend to me. Yet.=P
2 people like this
@Sissygrl (10999)
• Canada
12 Jan 08
lucky you i hope i didn't jinx you :)
1 person likes this
12 Jan 08
Yup. I came across one earlier for about five minutes, they'll be having issues with the server load/data base as I got an error coming up times which expanded on the details. :) ~Joey
2 people like this
@morgandrake (2144)
• United States
12 Jan 08
No, I havent been. That is pretty scary considering that I tend to go for longer responses (purelyu because I am a writer and long winded to boot). I hope that whatever is going on clears up soon. Suggestion: copy your post before hitting submit; that way you have the option of pasting it in on a second attempt.
@Sissygrl (10999)
• Canada
12 Jan 08
Thanks for the response. I have thought about that as well, but i always seem to forget to do that for some reason lol. I guess when your in the habit of doing something one way its hard to change it.
1 person likes this
• United States
12 Jan 08
To be honest, I don't think about doing it until a forum nails me and I lose a post. But if you are aware of a ongoing problem, and above the 500 mark, caution can be good. Hopefully, whatever is going on clears up soon.
1 person likes this
@peanutjar (5251)
• Canada
13 Jan 08
Hi,this started happening to me this afternoon,i did not know what was going on,haha!I thought i had fried something in my computer and started to panic.WAHHHH!!No more mylotting,boohooo:)Me whinning:) Peanutjar:)
@howard96h (11665)
• New York, New York
12 Jan 08
All day long this is happening to me. It is so annoying, really messing up everything I am doing. Try this, after typing a response hightlight it and copy it so that if you get the server error again you can try to paste what you have typed in a new response window.
1 person likes this
@aries_0325 (3062)
• Philippines
12 Jan 08
I think the browser we use. I notice that there is an error like what you said. And I found out that my mozilla firefox have some error. And I don't think the mylot server have some problem.
1 person likes this
• United States
14 Jan 08
I have no idea but I have not gotton any error