Weird problem today.

@Arkadus (899)
Canada
January 12, 2008 3:47pm CST
I keep getting randomly sendt me back to my 'home page' here on myLot... try to access the anime section, end up at home page, try to go to the movie section back to home page, try to upload a picture, get int, hit upload and... back to the home page we go again. Is there a chance it's something wrong on my end?
2 people like this
3 responses
@Sissygrl (10915)
• Canada
12 Jan 08
Yes i awas having that problem as well as the server error problem! I just failed to mention that part in my discussion. I havent had the problem in a few hours, but i haven't been posting a lot either. I hope its all fixed up!
2 people like this
• United States
12 Jan 08
It was in your discussion title. I sometimes consider the title as part of the discussion, so that is why I got confused. But yeah, you were the person I was thinking of when I posted my response to this.
2 people like this
• United States
12 Jan 08
Ahh, I understand now.
2 people like this
@Arkadus (899)
• Canada
13 Jan 08
It's not doing it anymore for me. I was worried I was getting a slap on the wrists for not waiting long enough between page loads or something. Which would suck because I open multiple things through topic pages. n_n;;
@httpx0 (302)
• France
12 Jan 08
Hey Arkadus ! This has just happened to me when I tried to respond to a discussion, so I guess it does happen to everybody, or a least a lot of members. But there is another weird problem for me today, my ranking in money were 13, now I have 3 ! Maybe they have a problem with their server ? Anyway I'm glad that I'm not the only one to have this problem, we'll see tomorrow if they solved it. Enjoy your day ;) httpx.
2 people like this
@morgandrake (2140)
• United States
12 Jan 08
I know that someone was talking about getting a server error message earlier today. http://www.mylot.com/w/discussions/1377009.aspx I wonder if it is the same issue that you are having. It might not be you. It might be Mylot.