Mylotters I have a question

United States
April 15, 2008 12:36pm CST
My homeboy desmaster is having a problem. everytime he tries to post it says "unable to post content please try again later" and every post he post on it says that. does anybody know why hes having this problem and is anybody else having it as well?
2 people like this
4 responses
• United States
15 Apr 08
I'm sorry, I don't have any suggestions for him, either. Things seem to be working okay for me right now. I second the first person to post on here's suggestion that he try to log on from a different computer.
• United States
15 Apr 08
lol hes jumped to about 4 pc's and tried it. and its still not letting him. I think he said hes gonna contact mylot and see what they say.
• United States
15 Apr 08
Oh wow, that really sucks. I'm not sure what to tell you. Let us know when they find out what it is, if it's something fixable or if he just has to make another account. [If he hasn't been able to post, ever, that might not be such a terrible thing.]
• United States
15 Apr 08
Thanks!
@maddysmommy (16236)
• United States
15 Apr 08
I haven't had any problem with this so I would suggest he contact mylot and ask what's going on. A few others mentioned other problems this morning so there could be a glitch somewhere :)
• United States
15 Apr 08
lol thanks he said thats good hes not the only one
@sedel1027 (17855)
• United States
15 Apr 08
A lot of people had this issue after MyLot did an upgrade a month or so ago. The issue seemed to be fixed though. I would contact mylot and tell them what is going on.
• United States
15 Apr 08
Thanks!
• Canada
15 Apr 08
I haven't had that problem but could be a explorer setting perhaps with cookies or something, has he tried on another computer to see, that way you could find out if his account or computer
• United States
15 Apr 08
Yeah he had a problem in his dorm room doing it then he came to a computer lab and did it and its still not letting him post on any discussion.