yuwie members...anybody having trouble logging in to yuwie lately?

@yuna15 (2708)
Philippines
September 17, 2008 8:53am CST
I just tried to login today and I'm getting this error message: Provided error: '80004005' Unspecified error /if/db-open.asp line 17 I also noticed yesterday when I was logged in I get intermittent error messages whenever I view my blogs and profile and it's kind of latent as well. I hope they are not under DDOS attack just like what happened to other sites. PTC sites are not the only ones who were attacked. The other one I know of is homepages friends. I hope they fix this soon. Happy mylotting everybody!
3 people like this
2 responses
@carinio98 (2935)
• Philippines
17 Sep 08
i dont have problems here yuna... maybe its just like mygizmoz if im correct... mygizmoz right now is too slow when you view your blog or your friends profile or even comment... ddos attack sure have a lot of damage in many sites at the time its been detected.
@yuna15 (2708)
• Philippines
17 Sep 08
I sure do hope that it won't happen to Yuwie. Hackers usually do this to get even especially when they get kicked out of the site because of the "silly" things they do themselves. You know what I also suspect MyGizmoz might have been hacked because when they migrated it was working just fine and it suddenly ran extremely slow. I do hope they fix it already. Thanks for the response!
1 person likes this
@carinio98 (2935)
• Philippines
17 Sep 08
so sad to think of it like that... you know you have to many hopes and dreams to become successful online then suddenly be crush by those crooks and reap off the happy part of your dreams... and hey tell me are you mad at me yuna seems this past days we dont have communication... sorry for the turn over for some site lately... i dont have any idea of it... but if you got new one let me know ok...
1 person likes this
@zeeterman (1067)
• United States
17 Sep 08
No, I was able to login today ok. Though I did think it was acting a little odd. I had alot more pop-ups, and then I was promted to re-login when I was leaving a comment which it had never done that to me before. Maybe they're just tweaking it.
@yuna15 (2708)
• Philippines
17 Sep 08
I see, actually I just tried to login again and it worked fine. It's just odd that they haven't announced anything about any changes their making. When they migrated to a new server or doing a maintenance they usually tell us that they will be off line like for an hour or so. Another thing I noticed is the page view count. I don't think it's adding up right and another friend in my network noticed that as well. I guess I need to ask Y Guy what's going on. Thanks for the response!
1 person likes this