dragging...why does mylot drag so slow

United States
November 7, 2006 12:18pm CST
It doesn't seem to get out of it's own way. Is it slow for you too? It's not my internet.
2 people like this
6 responses
@kstanley7 (1172)
7 Nov 06
I think what it is, is the server load with the amount of people logging onto mylot and submitting their data to the mylot server, which can cause reduction in bandwidth, failing that, I have been working as a web administrator for sometime and the sql tables might need optimising, but this is just my two cents.. so far I have had only 3 times when the white page would show up after submitting a reply, but this was due to my computer trying to download the aspx file.
1 person likes this
• United States
8 Nov 06
Sounds logical. Thanks for the reply. Have a great evening.
@Signal20 (2281)
• United States
7 Nov 06
Yeah, mine's slow too. Not sure why.........
• United States
7 Nov 06
Thanks for the reply. Also, the ratings are dropping for the past 30 minutes. Yesterday they went down 40 ratings. Do you have this problem? I wrote to them, and they do not return my emails.
@Signal20 (2281)
• United States
7 Nov 06
I've been noticing the people complaining about ratings being stuck etc. have real high scores. Mine have been changing fine, low number. Hmmm, interesting huh?
• United States
8 Nov 06
I think the person below your response has answered that for us. Thanks for your respondances. Have a good evening.
@lalav1 (1056)
• United States
8 Nov 06
I think it's extremely slow most of the time. I only have dial up, but still it seems slower than other sites. A few times I have written a comment or discussion and submitted it and it went out into cyberspace somewhere I guess. The page just turned white. It's frustrating when you write quite a bit and then it is just lost. Today I made the mistake of previewing a response I'd written before uploading the photo that went with it. I was able to back up and copy and paste my response into word and then go back and paste it in the response section and I uploaded the picture all over again. I am still new at this, glad I was able to copy and paste my response, because it was a long one. I try to be patient and I take advantage of the time it takes to upload something by doing some chore I need to get done around the house.
• United States
9 Nov 06
It is not your dial up. It is MyLot. It is all messed up. My ratings have been counting backwards. I get that white page, and I am on high speed. I have emailed them 4 times, and no response. Good luck to you. Have a good evening. Thanks for the reply.
@isasice (2015)
• Iceland
8 Nov 06
I noticed it was very slow yesterday and now it's starting to slow down again. I also noticed that every time I post a reply to one of my friends discussions, I get a white screen and have to refresh it. This hasn't happened when I reply to anyone else. Probably just a coincidence though.
• United States
8 Nov 06
It's been going on for a few days. Also, my counter has been going backwards. I have emailed MyLot 3 times, and no response. Thanks for replying.
@sweetcakes (3505)
• United States
7 Nov 06
sometimes it's slow for me then someday's i just speed right threw.
• United States
7 Nov 06
Yes, me too. Thank you for replying back.
@candaceb87 (1362)
• Canada
7 Nov 06
it is slow for me sometimes too!
• United States
7 Nov 06
Thanks for the reply. I wonder why?