Why do my photos not attached to the discussions or responses

@kaka135 (13327)
Malaysia
November 25, 2008 5:50pm CST
I understand that we must have at least 500 posts then only we are able to attach photo to any discussion or response. But I've posted over 1000 posts, and I have checked actually my photos have been uploaded to the system successfully. Just that the photos I attached are not listed below my responses/discussions. Sometimes a picture can explain the topic clearer, but I just can't list the image below my response or discussion. Has anyone else experienced the same issue also?
1 person likes this
2 responses
@rusty2rusty (6601)
• Defiance, Ohio
26 Nov 08
I have never had this problem. I just upload the picture and wait for it to appear. When it appears I post it. I would try playing around some more and see what will load and won't. I know I can load any picture my camera takes. Good luck. If after trying for awhile and it does not work. I suggest contacting My Lot and ask them about it.
2 people like this
@kaka135 (13327)
• Malaysia
28 Nov 08
I've sent message to mylot, and waiting for their reply. Anyway, thanks! ^_^
1 person likes this
• United States
28 Nov 08
wall-e - my daughter birthday cake
this is picture of my daughter birthday cake. i was gonna say i was having same problem but i forgot to hit the upload button
1 person likes this
@kaka135 (13327)
• Malaysia
28 Nov 08
I wish that's my problem also, but it's not. I did upload the photo, and the photo is actually in the system already, just it's not listed below my response or discussion. Nice cake!! ^_^
1 person likes this
• United States
28 Nov 08
thanks then i would email mylot
1 person likes this