Profile question

@bamakelly (5194)
United States
February 26, 2009 9:03am CST
There seems to be some kind of discrepancy on my profile page. I updated a new photo of my son and then when I glanced down toward the lower portion it said that I had no activity for the last 60 days. I have been logging on here regularly for a while now. Any ideas or has this happened to any of you guys lately?
1 person likes this
10 responses
• United States
26 Feb 09
I saw someone else talking about this the other day and didnt think much of it but when I saw this discussion I decided to go check my profile mine says the same thing it must be some weird glitch (wouldnt be the first one of those LOL)
1 person likes this
@bamakelly (5194)
• United States
26 Feb 09
Thank you so much for your quick response. I feel that I might not be alone now. It just had me concerned. Like you said it might just be some weird glitch because I know that I have been quite active here for a while. Sure I might take a break here and there but I know I have activity here for the past sixty days.
• United States
27 Feb 09
I just looked at my profile again and the activity is now there so whatever it was they must have fixed it
@lilybug (21182)
• United States
26 Feb 09
I noticed that on someones profile last night when I went to look at it, but I know that person had started several discussions yesterday. I just looked and mine says the same thing. Must just be a myLot glitch. I am sure it will be back shortly.
1 person likes this
@bamakelly (5194)
• United States
26 Feb 09
Thanks lilybug. I was just concerned about that. I really don't want any problems with my profile or any activity concerns. I just hope that it is a glitch that can be solved at some time. Must be a good reason. myLot is a very reliable administration and they will probably weed through any loopholes there might be.
@UK_Shree (3604)
26 Feb 09
Hi bamakelly, the same thing has been happening to me too. When I log in it says that I have not had any activity for the last 60 days despite the fact I have been here pretty much every day. Maybe it is a temporary glitch on the website?
1 person likes this
@Vladilyich1 (1456)
• Canada
2 Mar 09
This is the fifth post I was notified of today about this same thing...but it is the only one that still exists. Evidently, MyLot is cleaning up a lot of articles (another of yours was also deleted) and zapping people. It seems that if you say anything questioning MyLot, your profile and articles get zapped.
@winterose (39931)
• Canada
26 Feb 09
many people are saying that is happening to them too, it must be some kind of glitch, write to admin and let them know what is happening.
• United States
26 Feb 09
I joined a week ago and have been on everyday. mine says thee same as yours. but when I went to look at my activity it showed my earnings per day. Who knows what is going on, I'm sure it is just a glitch.
@maezee (28992)
• United States
26 Feb 09
It might just be some kind of glitch in the system, I'm sure the MyLot admins will get it figured out.
@Chevee (5915)
• United States
26 Feb 09
I have read several post that said that had this on their profile page. It must be a glitch and hopefully they will correct it soon. I hope it is nothing to worry about. Some have said they have gotten deactivation notices in their email too. I don't know what is going on. I asked a question in one of the discussions but I didn't get an answer or a response. I will keep checking and see what I can find out.
• United States
26 Feb 09
I saw that happen on a few friend's profiles. I'm not sure what's up with it, did you report it to Mylot? Anora
@dragon54u (31352)
• United States
26 Feb 09
You're about the tenth friend of mine that's said this in the past couple of days. One of my friends had to work for weeks to get his account back but most are resolved automatically in a couple of hours. The internet is very slow, too, and I'm getting a LOT of page errors and "server busy" errors. Something is going on, not just on this site.