HyperLinks Removed in Post...

Philippines
September 5, 2009 2:14am CST
I don't if you notced, but i did. when ever i posted a link from either other websites or links from mylot tabs, usually the the blue color would appear in the words like Hyperlink. But now when ever i try to put any link here and i would always add a notice "not a Referral Link, the hyperlinks are gone...probably for a reason..i don't know. at first i though I copy-paste the wrong link but now i get it... Have you noticed this? have a great day! http://www.mylot.com/LetranKnight25
3 people like this
5 responses
• United States
5 Sep 09
I had just posted a link in a discussion of mine and there are two page breaks added and the word 'And' is added to the link preventing the link from opening the appropriate page. I can understand that a site might not want a person directed away from a site but we have a lot of other sites where we keep information. If it is information on Blogger or other known safe sites I don't see the harm... I am concerned about malicious sites that will attack a person's computer... Who do you think is responsible for these actions? Who could be so offended by people communicating with each other? Hmmm?
2 people like this
@dbutheking (2347)
• India
7 Sep 09
Hi knight, I don't know what happened here. Yesterday i had private message regarding some spam to my friend. There, there was no blue line and hyperlink like you mentioned. Today i commented in Lamb's response before responding but hyper link is still there. Little confusing.. Let me try again in this comment http://www.mylot.com/dbutheking http://www.mylot.com/LetranKnight25
• India
7 Sep 09
Ha Ha... no hyperlinks there. I have a assumption that discussion's descriptions or the responses have the hyperlinks screened. This is comment on my response and let me try it.. http://www.mylot.com/dbutheking If blue lines appear in this comment my assumption may be true. It can be suitable for the private messaging also...
• India
7 Sep 09
Nope, my assumption is false..lol..
• India
7 Sep 09
http://www.mylot.com/dbutheking
@bjcyrix (6857)
• Philippines
6 Sep 09
Hmm, I havent really noticed this but as far as I saw I always see the hyperlinks posted in discussions. Well, maybe its just that you posted too many links or that there is a character missing in the link that the hyperlinks have been removed..? Its just a thought.^_^
• United States
6 Sep 09
Or it could be the number of times you hit the spacebar before and after typing or pasting the link. Just sayin'
1 person likes this
@bjcyrix (6857)
• Philippines
7 Sep 09
really? Thanks for the tip.^_^
@mtdewgurl74 (18122)
• United States
7 Sep 09
I see the links from my email. So I am not sure they aren't working. I have seen some that doesn't work but I haven't a clue as to why they aren't blue but they are still workable when I copy and paste them in a window.
@aseretdd (13712)
• Philippines
5 Sep 09
I noticed this too... but i am not really that affected because i rarely put hyperlinks to my discussions or responses... i guess this is one way for mylot to fight those members who are here just to get referrals... and if they really want referrals... they can always use the mylot tasks... right...