anyone else got this problem

@doormouse (4619)
December 9, 2009 1:34pm CST
when i'm on mylot my computer runs very very slow,but when i'm on other sites my computer is fine,why is this
2 people like this
7 responses
@yan_blue8 (1439)
• Philippines
9 Dec 09
Mine is working fine, but its getting slow once I start it the first time. It does all the time. So, I always have to restart my laptop after turning it on.
1 person likes this
@doormouse (4619)
9 Dec 09
think i'll have to restart mine in a minute
@yan_blue8 (1439)
• Philippines
9 Dec 09
You better do, maybe it will work for you too. Let us know of it afterwards
@doormouse (4619)
9 Dec 09
made no difference,but as i was sitting here a few minutes ago my computer just sped up,weird
• United States
9 Dec 09
I have this problem too. I don't think its our computers, I think its just mylot running slowly. Maybe because there are too many mylotters on and it's traffic jam
@doormouse (4619)
9 Dec 09
that sounds like a reasonable conclusion
@jugsjugs (13045)
9 Dec 09
Have you defragged your pc as well as ran anti virus as i had todo both earlier as this speeds up your pc.I have not had this problem on here tonight or any other night.Try to run them both you may find it will help.
@doormouse (4619)
9 Dec 09
we run ours all the time,it's defraged at least twice a week and disc cleaned,anti virused etc
@jugsjugs (13045)
9 Dec 09
I have just defragged this pc as it had not been done since sept,i have also ran anti virus.Mines ok.
@rosekiss (30284)
• Eugene, Oregon
9 Dec 09
I sue Opera and I have had no problem with mylot going slow for me. However, once I have submitted the post, it sometimes will give me a balnk page insteaed of where you put in the tags. I just hit the back button, and try it again, and then it seems to work. It really doean't happen all that much, thank goodness. I don't use Internet Explorer ms it has way to many problems so I either use Firefox, or Opera. They both work pretty well with it, and they both will underline any errors in red, so it does make it easier to know where my mistakes are when I type. I would just try a different browser and see if it works better for you. Good luck toyou and happy mylotting.
@doormouse (4619)
9 Dec 09
i've got internet explorer,maybe that's the problem
• Philippines
10 Dec 09
you are not alone because i experience it too and their are times i reply to a single interest thrice and the number in my brackets is never changes as it is frozen and not credited..something it is a technical problem..you are a keen observer as well...
@doormouse (4619)
10 Dec 09
thankfully mines working fine today,yesterday was sooooo slow
• Philippines
10 Dec 09
hello again doormouse, there's thousands of users using mylot every single day, no doubt that this site takes time to load. there are cases where if you don't do activity on the browser, it will unjustly log out, leaving your post empty. so, make sure you have your post written first on a notepad before putting it in here. too many people in the server, that's why.
@doormouse (4619)
10 Dec 09
you're probably right,good advice about the notepad
@btnngo (37)
• United States
10 Dec 09
I have this problem all of the time. Usually I just close and re open my browser and it solves the problem. Otherwise, too many myLot users are causing traffic. Restarting your computer may also solve this problem.
@doormouse (4619)
10 Dec 09
thanks for the reply,have a good evening