Conversation Disappears

United States
May 19, 2010 4:17am CST
Don't you hate it when you write something nice or maybe even something brilliant and you click start discussion or post comment and then when you actually post it your whole discussion disappears? This has happened to me twice already and it is very discouraging and upsetting. It discourages me because I do not have 500 points for participation yet, so I cannot copy and paste. Maybe I should just hurry up and get 500 participation points so that I can copy everything I have, so that way if it goes away I still have a copied version of it. Have any of you experienced this problem?? Do you think it's mozilla firefox or mylot that's doing it??
4 people like this
10 responses
@owlwings (39751)
• Cambridge, England
19 May 10
This happens to me occasionally. The answer, I find, is to be patient when presented with a blank page. Refresh the screen (F5). Firefox should respond that it must resend information and you tell it to do so. You may have to do this more than once but, whatever you do, DON'T hit the Back button. That will erase all the data that Firefox stored.
2 people like this
@owlwings (39751)
• Cambridge, England
19 May 10
The problem is nothing to do with Firefox (I have had it in IE and Chrome as well). It seems to be a combination of an occasional slowness of the MyLot server and, possibly, a slow connection to your ISP.
1 person likes this
@kalav56 (11502)
• India
19 May 10
THanks OWlwings.
• United States
20 May 10
Oh okay that makes sense. I wish my internet connection were faster then!! Do you think that it is because of my virus protection program? I use AVG and I noticed that ever since I installed AVG that my computer is a little bit slower. I'll just make sure to copy everything I write, however tedious that is, it is still better than rewriting the whole thing all over again. =P
@qamarep (4449)
• Pakistan
19 May 10
it hasnt happened to me any time.. you can be faster here give more time to mylot you will get to 500 better switch to internet exp 8
1 person likes this
@jules67 (2790)
• Philippines
19 May 10
It happened to me, I think, once. It was really disgusting but there is nothing that I can do to overturn the situation. I just let it slide.
1 person likes this
@kalav56 (11502)
• India
19 May 10
This happeend quite frquently today eddyspaghetti. I copied the response beforehand . I would suggest that you open MSWord simulataneously and write out your repsonse there after reading the question.THis will help you a bit.
1 person likes this
• United States
19 May 10
I have experienced this same problem! And ya, the first couple of times I did think it was maybe mylot. still not sure, funnny you mention it !! How ever I use explorer, so I don't think firefox"s technical difficulties have anythin to do w/.
1 person likes this
@Gany15k (1674)
• India
20 May 10
Yes, I too get this sometimes..and it is annoying..But after I reached 500 posts , I didn't experience that still..I too started a discussion.. http://www.mylot.com/w/discussions/2304371.aspx In this see the first response..Arun175 have given some solutions..try that..or reach 500 posts quickly with quality posts.. Happy mylotting..
@Cutie18f (9563)
• Philippines
19 May 10
Yes, that happened to me several times and I don't think it has anything to do with our internet provider. I think it's a Mylot glitch. When this happens to me I really get exasperated and move on. I do not anymore bother to remember what I have said there and look for other discussions to respond instead. That can really be very frustrating.
• United States
19 May 10
That same thing happened to me yesterday!!! And it was a good long post so after that happened I was just too annoyed to repost all of it again so I just stopped there.
@rosekiss (30260)
• Eugene, Oregon
19 May 10
It has happened to me a few times as I would be posting away, and all of a sudden, poof, my post would be gone before I had even finished it. I hate when that happens as I have to start all over, and try to remember what i had typed in the first place. One post, I was just finishing it up, when poof, it was gone. Talk about frustrating then, it sure was. It hasn't happened since, and I am glad of that. I will say though, that after I had submitted a response, instead of going to the tag page, it went to the home page, and I couldn't figure out why that happened. I did check though, and my post was there, but it sure was weird. Not sure if it was on my end or mylots bur so far so good today, and I hope it stays that way. good luck to you and happy mylotting.
@dawnald (84146)
• Shingle Springs, California
19 May 10
I have found that in Chrome, you can sometimes get your text back by using the back arrow. Doesn't work in Firefox.