have you experienced this...?

@hushi22 (4940)
October 21, 2010 11:22pm CST
i have experienced several times that i tried to post a comment on some discussions but after i click post response the page will be back to having an empty box. then i will write and post again and same thing happened. why?
2 people like this
7 responses
• Philippines
22 Oct 10
It did happen to me several times. I thought it was only my internet connection that was having a trouble. I guess better copy first what you have type before hiting post comment atleast you can paste it again once this thing occur. Also, typing in microsoft word will also save you.
@hushi22 (4940)
28 Oct 10
yeah, my first thought was maybe due to the bad internet connection in the Philippines. that is why i raised this question to know whether it is only Filipinos. good to know the rest of the answers. =)
@shibham (17022)
• India
22 Oct 10
hi hushi... perhaps almost 7 to 8 days ago i responded to a same discussion. At first i want to know which browser are you using? perhaps neither opera not safari. in case of both of them, you have to hit the back button and wait for seconds. the page will appear same with your writings. best of luck.
@gloryacam (5543)
• Philippines
22 Oct 10
It happens to me a lot. And what I hate is that sometimes my response had actually posted the first time. So when I view the discussion again, I would see that I had posted twice. And what I hate more, is when I refresh, the answer I typed would be gone. That would mean I have to type again. Argh!
@hushi22 (4940)
28 Oct 10
woah, i think it is better if you copy before you post so that if it happens again you wont be annoyed. =)
• United States
23 Oct 10
I really don't know why, but that absolutely upsets me so much, because I'll really get into my response and read it over and I'm real satisfied, then it's gone. Sometimes I don't even rewrite it cause I've written with my heart and I don't feel like doing it again. I haven't had it happen in a couple of weeks, but it seems like when it happens, it happens several times during that time.!
@namdaemun (283)
• Indonesia
22 Oct 10
I have experienced the same thing. usually it happens when your internet connection is down or you're in public hotspots. It's quite annoying to rewrite the entire thing. MyLot should fix this problems
@meipan (746)
• Philippines
22 Oct 10
it happen to me before.. everytime i responded or create a new discussion.. it will back at empty box everytime i'd submit.. that's the reason why i quit blogging on mylot.. year past before i return...
@tjen_anni (319)
• Indonesia
22 Oct 10
The same thing happened to me few months ago. But since I change my internet broadband, It never happen again. Have you checked your internet speed?