Is this some problem in mylot site?

India
August 12, 2011 8:23am CST
Today after gap of several days, I posted some discussions, but I feel there is some problems, the pictures are not there, I saw a red X mark. In my discussion The mysterious ancient bridge between India and Srilanka http://www.mylot.com/w/discussions/2564116.aspx?p=0 The picture of the bridge could not be loaded, I tried to make other discussions, with pictures, but I couldn’t, it is 6.30 pm here. Did anybody else notice it? What might be the reason? Thanks in advance. Professor ‘Bhuwan’. . Cheers have a lucky day ahead.
5 people like this
16 responses
• United States
12 Aug 11
Hi Papa! Happy to see you posting again and do hope you are recovering! I have not had any issues uploading pictures as I did one about 2 days ago in my recent discussion. But today I did notice that myLot had a scripting issue where no graphics were loading. Not even any of our photos and or avatars. So maybe that is when you were trying and the issue was related. At any rate I am glad to see you here once again.
@youless (90201)
• Guangzhou, China
12 Aug 11
I have the same problem. No wonder I can't see any images in Mylot. However, if the Mylotter who uses the default avatar, I can see it. Besides the default avatar, I can't see any other avatars. I hope this problem will be solved soon since it is a little boring. And I can't recognize every of my friend here according to the username. I get used to recognize people by their avatars. I love China
2 people like this
• Philippines
12 Aug 11
Funny youless,all of you here doesn't have an avatar but mine is clear and I can see it. I agree with you with the default avatar,it can really be seen but most with their own avatars are not,yay!
1 person likes this
@varier (5699)
• Indonesia
12 Aug 11
Hi there, I am encountering the same problem. Even almost all pictures in mylot cannot be loaded here in my place o.O I was thought it is only because of my slow connection, but I think something else had happened o.O Maybe because of server maintenance? Anyway, I am in Indonesia, if that's may related to this issue o.O
2 people like this
• India
12 Aug 11
Thanks for sharing your experience, welcome to mylot. Best of luck. Professor
1 person likes this
@surekharathi (14134)
• India
12 Aug 11
I also shocked when I saw no profile pictures and no interest pictures are showing in mylot. When I opened two or three discussion the same problem are there then I can understand ohhh this may be some problem with mylot.
1 person likes this
@mtrguanlao (5527)
• Philippines
12 Aug 11
Hello Professor! I noticed it too when I am posting my comments to a friend here and his discussion is about having hard time to upload his new avatar. I thought he just need to resize his photo but it turned out to be that mylot is having some glitches again. But no worries Professor,for sure mylot is already resolving it. Have a great day Professor!
1 person likes this
@stk40m (1119)
• Koeln, Germany
12 Aug 11
yep, I experienced that, too. RawBill1 posted a pic in the discussion 'weed = food' and it wasn't visible on my computer. Probably it's a bug or system update in mylot? I have no idea...
1 person likes this
@celticeagle (117156)
• Boise, Idaho
12 Aug 11
I had the same thing. It just switched and the pics came back. I have been having issues with my picture program so thought that was just part of it. I don't know. THey may have been doing some maintenance or something. Hope your pics work okay and that you aren't having any further issues.
@ravisivan (14055)
• India
12 Aug 11
Professor Sir: i think there is some problem in the server/s. I am not getting any picture in mylot home page also. donot bother. I have already responded for your discussion on that ancient bridge - a wonderful piece.
1 person likes this
@myfb2009 (8304)
• Malaysia
15 Aug 11
Yes, on that day i do saw some images missing from the discussions especially the avatars of some of Mylot members. But by now, i think this problem had been solved as very images are back to usual. Hope by now, the problem is also solved at your side. Happy posting, Professor...
@tigeraunt (6331)
• Philippines
13 Aug 11
hi professor, i didnt notice an X or a picture. i tried going back there. there was none. maybe your picture is big and has exceeded the bites? ann
@koperty3 (1877)
12 Aug 11
I had the same problem today. I even check the speed of the Internet but it was normal. So I understood that there was some problem with the server or something. As I can see everything got back to normal. Have a nice day!
@dawnald (84131)
• Shingle Springs, California
12 Aug 11
I'm seeing pictures now, though I wasn't earlier. Maybe they've gotten it fixed.
• Philippines
12 Aug 11
hi Baba, Just like before it happened that we are encountering some problem here Until now I can't see the photos and avatars I think mylot is already fixing this happy mylotting hugs for Ma and Shubee
@blue65packer (11835)
• United States
12 Aug 11
I am having the same problem. Have no idea what is going on. We probaly need to contact Mylot and see what is going on. It has been going on all morning! It is very weird!
@jaiho2009 (39021)
• Philippines
12 Aug 11
hello dada, I think there is some problem with mylot today. I can't see my avatar and other member's avatar. But I can see your avatar here... Don't worry dada ,I am sure that this is only temporary and will be back soon to normal. Nice to see you back daughter, jaiho®
@Hatley (164755)
• Garden Grove, California
12 Aug 11
hi Professor thats a shame .from the sound of things mylot was having some server problems or a glitch of some sort. a number of other mylotters had the same problem loading pictures to their discussions too. I hope mylot admins is aware of the problem and can repair it soon so we can load pictures again soon.