I'm having a problem responding !

@jennybianca (12913)
Australia
August 22, 2011 2:14am CST
I have not been on My Lot for nearly two years. This is because I have been working and a whole lot of other isuues. I always loved mY lOt. Anyway, today I had some spare time, so decided to try out My Lot. I wanted to respond to some of my friends discusions first. Two out of three attempts have been a failure. I get an error message that says I can't do that.. something about gateway. I'm wondering if it is this computer im using, which is at work, or if there is a temporary issue at My Lot. The problem occurs when I click send response. I tried copying and pasting, but of course, with me considered a new user, I can't copy/ paste. So my respones have been wasted.
5 people like this
12 responses
@GardenGerty (109184)
• United States
22 Aug 11
Hi, friend. I think it is because of the computer you are using. I have not had that particular problem at all. I have another friend who has had her MyLotting blocked at work recently. Welcome back. Tell us more about what is going on with you.
@jennybianca (12913)
• Australia
23 Aug 11
I remember you well and I am so pleased that my friends have replied so quickly to a boring discussion. I use the work server, and yes, there are "blocks', some of which I know how to overcome. It seems to be posting okay today. I have lots of news, but may wait until my internet connection is up at home, plus I want to do some reponses to my friends discussions.
2 people like this
@GardenGerty (109184)
• United States
23 Aug 11
It will be interesting to hear your news. This is why I seldom delete inactive friends. I love it when they come back.
2 people like this
@skysuccess (8881)
• Singapore
22 Aug 11
jennybianca, Your problem seems like one of those communication problem with myLot server where our postings either does not get posted or seems to be lost to a "sulking" server. The difference being that the latter has our posts successfully posted and you can find them in either the "discussions responded" or "discussions started" tab. As for the inability to "copy & paste" I believe you will need to bring this up with the admin because this is quite new to me which I've yet to encounter it.
@jennybianca (12913)
• Australia
23 Aug 11
Yes, the sulking server makes sense. I use the server at my work and it is not that fast. I believe the copy/paste issue has always been there for new users. I seem to remember having to do 500 posts before copy/paste was allowed. I can understand this. My Lot want to assure that only genuine posters are here. As I have not been active for a long time, I am considred new. It's just a nuisance though. I would only copy/paste when a response I do does not go through.
1 person likes this
• United States
22 Aug 11
I have been myLotting now for a few hours and have not had any issues, so I am wondering if it is a temporary internet connection issue on your end. You say you can't copy paste and something has to be wrong as any member who had 500 or more can copy/paste. I see you have 6839 so unsure why you were not able to copy paste. This might also be part of your connection issue. I would probably say that maybe log out and log back in and see if this clears the issue for you.
1 person likes this
@jennybianca (12913)
• Australia
23 Aug 11
I would agree that the problem seems to be at my end. I use the server at work , and it is a bit slow, plus thye have restrictions. I assumed that because I had not been on My lot for so long, that i was being treated as a new member, thus the 500 posts issue before I can copy/paste.
1 person likes this
@dana234 (2116)
• Spain
23 Aug 11
Oh jenny I´m so sorry I made a mistake and instead of rating the comment you wrote to me I used the exclamation mark instead of the + sign. I´ve rated your discussion as positive and also most of your responses to comments, but I don´t know how to change th ! into a + Please help!
1 person likes this
@jennybianca (12913)
• Australia
26 Aug 11
No problem with the accidental !. and thanks to hardworkingirl for helping.
@dana234 (2116)
• Spain
22 Aug 11
Hi Jennyb. Good to hear from you again. Sorry you spend so much time in vain responding. I had problems with loggin in. Money making sites just popped up one after another when I tried to get here by pressing "respond to this discussion". I finally got access by using the web address. Must be a tech problem. Kind regards Dana
@jennybianca (12913)
• Australia
23 Aug 11
Hmm, I don't like the idea of money making sites popping up! I haven't had htat because I have a popup blocker on.
1 person likes this
@dana234 (2116)
• Spain
23 Aug 11
So did I, jennyb. I´m always using a pop-up blocker. The sites really looked as if they belonged to mylot. They offered things like making money with mysteryshopping, etc. And they had the mylot logo on each page. I haven´t been here for a while so maybe a change has taken place that i didn´t know of.
1 person likes this
@dana234 (2116)
• Spain
23 Aug 11
You must think I´m completely nuts. I rated your comment as + , just checked, it´s over 40 degrees C here, that´s probably what´s affecting my brain :-(
1 person likes this
• United States
22 Aug 11
Welcome back Jenny. I cannot help you with your problem but just wanted to say hello. I have missed you!
1 person likes this
@jennybianca (12913)
• Australia
23 Aug 11
Thanks Ray, I missed you too. I don't know how much time I will get to be on My lot. I'm waiting to get my new internet connection up at home, which will give me a fast service. At the moment I'm working full time. Why are an 8? You always write such good discussions.
1 person likes this
• United States
23 Aug 11
I hold my "8" rating as a badge of honor. It resulted from my very obviously hatred of what "Obama the Destroyer" is doing to our country. How is your daughter doing?
1 person likes this
@jennybianca (12913)
• Australia
26 Aug 11
Ahh, people dont like your politics, so instead of just disagreeing, they rate you down. Bianca is doing very well. In yr 13 at high school, then uni next yr. she works part time as as a swimming instructor, and loves her horse!
@tigeraunt (6331)
• Philippines
22 Aug 11
hello jenny, was it nearly two years? wow! welcome back. i dont think it is mylot blocking or else your discussion will not get posted. i do sometimes get that gateway error. it is probably the internet signal in your place. just keep trying, and everything will be fine. we missed you. ann
1 person likes this
@jennybianca (12913)
• Australia
23 Aug 11
Hi ann, yes it would be nearly two years since I have been here. My work computer is the server nad it is slow. I have to admit that today it is posting my replies to responses fine.
1 person likes this
@tigeraunt (6331)
• Philippines
23 Aug 11
great to know that.
1 person likes this
• India
23 Aug 11
Dear Jenny We were friends, my old account is gone, but i am back. Seems your is kind of server error. Thanks , godbless Best of luck. Professor
1 person likes this
@jennybianca (12913)
• Australia
26 Aug 11
thank you. What have you been up to?
@stephcjh (32327)
• United States
23 Aug 11
It is good to see that you are back with us. I am sorry to hear that you are having problems with the site though. I hope it works for you now.
1 person likes this
@jennybianca (12913)
• Australia
23 Aug 11
It started working fine this morning, but just then I did one reply to a response, and bingo.. same problem.. I know it must have something to do with the server I use being slow, and the work probably blocking some sites.
@nurseclare (2210)
• Philippines
23 Aug 11
I'm sorry for your absence here in mylot, you have responded a lot. I wonder if you feel sad about your earnings because 6 months of not checking here in mylot all your earnings will turn back to zero. I hope you can contact the mylot admin regrading this one because honestly i don't know, I've been her for 3 months now..God that you're back.Happy mylotting..
1 person likes this
@jennybianca (12913)
• Australia
23 Aug 11
yes, I knew I would have lost my earnings, but I won't bother contacting admin, as they would not change their rules.
@cerebellum (3870)
• United States
23 Aug 11
Welcome back! I was wondering what happened to you. I think the last time we heard from you, you were having trouble with your soon to be ex. I hope everything worked out okay. Anyway, back to your problem. At first I thought maybe it had something to do with your being gone, but after reading some of the responses, I agree that it seems to be the computer you are using.
1 person likes this
@jennybianca (12913)
• Australia
23 Aug 11
Hi. I remember you well, and I love your cat picture. Yes, I had lots of problems with my ex, but most are resolved now, via lawyers and the courts. I will start some discussions about that later. I would rather reply to some of my friends discussions first. I agrree that the problem must be at my end. I use the server and it is slow, and they block certain sites. I haven't had any problems today relying to reponses.
• United States
22 Aug 11
My Job i couldnt get on either but when i went to my home computer it worked fine. some jobs dont allow certain sites to work id ask your supervisor!
1 person likes this
@jennybianca (12913)
• Australia
23 Aug 11
I don't think I had better ask my supervisor! But you are correct, a lot of work sites ban some web sites, like facebook, which I can't access at work.
1 person likes this
• United States
22 Aug 11
sounds like your work has mylot blocked.that's usually what a gateway is. forum type scripts are blocked by a lot of softwares because of people that abuse it at work.(or i should say,bosses that think their employees are)
1 person likes this
@jennybianca (12913)
• Australia
23 Aug 11
I suspect you are correct. I use my work computer for my own stuff! when I have completed all my work here.
1 person likes this