Posting a reply problems

United States
November 21, 2006 2:14pm CST
I have had problems with posting replys. It will say that it can not post the reply put when I it does finally post it is double. Any one else had this problem today?
6 responses
• India
2 Dec 06
no i have no problem like this
• United States
2 Dec 06
I have not had much problems latly myself. I think they may have fixed the problem
@hirals (1736)
• India
23 Nov 06
yeah..I also had that same problem from last 2-3 days...
• United States
24 Nov 06
Thank you for your reply
@kids91911 (4366)
• United States
22 Nov 06
I had that same problem. It has finally stopped but I thought I was doing something wrong.
• United States
22 Nov 06
No you have not being doing anything wrong. It seems to come and go.
@Grandy3 (81)
• United States
22 Nov 06
Floramwaters: I've been having that problem for the past three or four days. Ilost about 5 or 6, I think. They show up on my posted list, but they're not there! Tried to alert myLot, to no avail. A couple of them were longer and took a while to write. I'll recompose tomorrow. Hope it gets cleared up by then. Grandy3
• United States
22 Nov 06
Thank you for your info. I am glad that I am not the only one haveing problems.
@ChewySpree (1832)
• United States
21 Nov 06
I had this problem too but it's sporadic and luckily it doesn't seem to happen often. I'm sure myLot is working hard on it. You could try using the back button twice when you get the error message to see if your comment posted or not. It probably did, and you still get credit for it too, I think.
• United States
22 Nov 06
Thank you for that info. I will give that a try
@mythmoh (3986)
• United States
21 Nov 06
i am also sometimes getting the meassge"unable to post the content".but in the second time it is accepting and posting the reply twice.hope these will be corrected soon
• United States
21 Nov 06
I also pope they hury up and fix the problem