Anyone Else Having Trouble Posting Pictures?

United States
June 12, 2016 9:48pm CST
I tried to share a picture on my previous post and I kept getting an error page. I was wondering if maybe I did something wrong. It's been a long time since I tried to upload a picture to a post.... I thought I saw where another mylotter was having some trouble and just wanted to see if it was all of us. Hopefully it gets fixed soon.
10 people like this
13 responses
@DWDavis (11218)
• Pikeville, North Carolina
13 Jun 16
You're the second myLotter I've seen reporting a problem uploading pictures. when I uploaded a photo earlier today, it worked fine, but I haven't tried it lately.
2 people like this
• United States
13 Jun 16
Maybe there have been some glitches on and off. I'll have to try again with that picture...
2 people like this
@DWDavis (11218)
• Pikeville, North Carolina
13 Jun 16
@missjessicadawn There seems to be a gremlin loose in the machinery. Even @JolietJake has commented on it.
1 person likes this
• United States
13 Jun 16
@DWDavis It's an epidemic! lol
1 person likes this
@silvermist (14739)
• India
13 Jun 16
@missjessicadawn I have not posted any discussions.So I do not know.Hope the issue gets solved soon.
2 people like this
• United States
13 Jun 16
I hope so, too.
2 people like this
@carebear29 (23650)
• Wausau, Wisconsin
13 Jun 16
@GoAskAlice and @MyLotBugs might know
2 people like this
@sunrisefan (16606)
• Philippines
13 Jun 16
Yes, I do, Ms. Jessica, and so with several others. I have seen though that a few have successfully posted their pictures.
1 person likes this
• United States
13 Jun 16
I'm continuing to try to get my picture posted. Still no luck.
1 person likes this
@sunrisefan (16606)
• Philippines
13 Jun 16
@missjessicadawn Same with me, Ms. Jessica, and no luck too. I guess Admin is still doing his best to solve the problem.
1 person likes this
• United States
13 Jun 16
Hopefully it's an issue that can be easily fixed..
1 person likes this
@magallon (16471)
• Philippines
13 Jun 16
I am having the same problem too.
1 person likes this
• United States
13 Jun 16
I hope it can be easily fixed!
1 person likes this
@magallon (16471)
• Philippines
13 Jun 16
@missjessicadawn I really hope too.
1 person likes this
@zarlamain (23642)
• United States
13 Jun 16
I hope your matter is solved soon. Seems there's some issues with this right now.
1 person likes this
• United States
13 Jun 16
Yeah, there are some others saying they have the same problem...
@zarlamain (23642)
• United States
13 Jun 16
@missjessicadawn Yes, there are.
1 person likes this
@skysnap (17586)
13 Jun 16
Yes I had that issue and my last discussion thread don't have image for the same reason.
1 person likes this
• United States
14 Jun 16
I just tried again and my picture loaded. It looks like they got it fixed. :-)
@tech40 (6613)
• Philippines
13 Jun 16
Oh I didn't know this, but I'm hoping that they're able to fix this problem.
1 person likes this
• United States
13 Jun 16
I hope so, too!
@TRBRocks420 (56924)
• Banks, Oregon
13 Jun 16
I haven't tried today, but yeah I have had problems with it before.
1 person likes this
• United States
13 Jun 16
I hope it's not an ongoing thing...
• Philippines
13 Jun 16
I haven't experienced. Don't have post with photo today. Hope the problem will be fixed faster. I love posting discussions with photo,too.
1 person likes this
@Bluedoll (15533)
• Canada
13 Jun 16
It's working now for me. Just tried using a picture but it is one I used before. I wonder if that matters?
@Lucky15 (33284)
• Philippines
13 Jun 16
I have my latest.discussion with photo..but tried in my comment but..
@MGjhaud (20833)
• Philippines
13 Jun 16
i uploaded a photo as part of my response a while ago and it worked fine. ive read some people arent having issues though. it might be your connection..