Yikes......Help Please!

@Juliaacv (23050)
Canada
February 2, 2017 3:25pm CST
This afternoon there has been a noticeable change on our site. Our pictures that we post with our discussions are not appearing as they should. Can you look into this @myLot Bugs we could use your help! It is quite a difference and I am hoping that it gets fixed. How are you doing with this change on our site?
16 people like this
16 responses
@PainsOnSlate (19174)
• Canada
2 Feb
I noticed that happened when I posted today but the photo came back I think - I will go look..When I open the post its there but on my list of discussions its a blank square...
6 people like this
@Juliaacv (23050)
• Canada
2 Feb
Yeah, that is what I see also. So hopefully it gets fixed.
2 people like this
• Canada
3 Feb
@Juliaacv We will see what it looks like today, I just got on mylot....just checked , its still a blank square on my list of discussions but is beautiful on to[p of my discussion when its open.
1 person likes this
@jstory07 (58211)
• Roseburg, Oregon
2 Feb
I have noticed the same thing on here. Did you report it.
4 people like this
@Juliaacv (23050)
• Canada
2 Feb
Yes, I did.
@TRBRocks420 (62029)
• Banks, Oregon
2 Feb
I haven't tried to post a pic, but I have noticed it and, hope it's fixed soon.
3 people like this
@Juliaacv (23050)
• Canada
2 Feb
I'm sure that they'll fix it soon for us!
@JudyEv (100393)
• Bunbury, Australia
2 Feb
My post from last night just opened okay. It seems a bit strange. Hope they get it fixed soon.
3 people like this
@Juliaacv (23050)
• Canada
2 Feb
I have noticed it happening in the past few hours, but they'll fix it I'm sure.
1 person likes this
@Gillygirl (15291)
• Sutton, England
2 Feb
My photos are showing without a problem.
3 people like this
@Juliaacv (23050)
• Canada
2 Feb
Not mine, and I have noticed others complaining of the same thing this afternoon. Hopefully it will be short lived and fixed soon!
1 person likes this
2 Feb
I think it will be fixed soon.
2 people like this
@Juliaacv (23050)
• Canada
2 Feb
Hopefully so!
1 person likes this
2 Feb
1 person likes this
@marlina (62066)
• Canada
2 Feb
@MyLotBugs as well as @GoAskAlice Hope it gets fixed.
2 people like this
@Juliaacv (23050)
• Canada
2 Feb
I'm sure that it will be fixed soon!
@LadyDuck (121318)
• Switzerland
3 Feb
I have noticed the problem and for the moment it has not been fixed.
1 person likes this
@Juliaacv (23050)
• Canada
4 Feb
It should be fixed by now-I hope!
1 person likes this
@LadyDuck (121318)
• Switzerland
4 Feb
@Juliaacv Alex has posted an Aministrative post to inform us it has been fixed.
1 person likes this
@Juliaacv (23050)
• Canada
4 Feb
@LadyDuck Yes, I saw it, he also sent me a reply to the PM that I sent to him. Which was really considerate.
1 person likes this
@GoAskAlice (4178)
• United States
3 Feb
I've already emailed bugs about it this morning. Should be fixed soon.
1 person likes this
@Juliaacv (23050)
• Canada
4 Feb
Thanks a lot, we all really appreciate it!
@AmbiePam (46151)
• United States
3 Feb
I'm so inept with posting pictures I'm not likely to notice anything is wrong.
1 person likes this
@Juliaacv (23050)
• Canada
3 Feb
I'm not very good at posting them either, but I notice that people who do post them there was just a little box with an X in it. So I thought that posting this would perhaps help raise the awareness so that it could be fixed.
1 person likes this
@Susan2015 (18628)
• United States
2 Feb
I just came on here and looking at my husbands posts, his picture isn't showing.
1 person likes this
@Juliaacv (23050)
• Canada
3 Feb
I went thru the list earlier this afternoon and noticed it then already.
• United States
3 Feb
Mine show up on my computer as broken links. Now that I've finally posted some.
1 person likes this
@Morleyhunt (16527)
• Canada
3 Feb
Not having been on the site I hadn't noticed until this morning. The picture does load with the discussion. There is now a sense of mystery.
1 person likes this
• Jacksonville, Florida
3 Feb
I know, I hope this gets fixed soon! I am sure it will. =)
1 person likes this
@divalounger (2276)
• United States
2 Feb
I have noticed it too.
1 person likes this
@KristenH (20356)
• Cuyahoga Falls, Ohio
2 Feb
Thanks for letting us know. Hope Bugs can sort things out and fix it.
1 person likes this