"Runtime Error" while posting pics - FIXED finally

@nomus24g (21506)
India
February 12, 2017 10:39am CST
I've been trying to post pics unsuccessfully & @JolietJake too posted a Guideline to post pics here on myLot. However, I guess the problem is fixed now & I could upload pics to my earlier 2 posts.
5 people like this
5 responses
@PatZAnthony (12373)
• Charlotte, North Carolina
12 Feb 17
Could not upload yesterday and just a few minutes ago. Will try again!
1 person likes this
@nomus24g (21506)
• India
12 Feb 17
try it at your end
1 person likes this
@PatZAnthony (12373)
• Charlotte, North Carolina
12 Feb 17
@nomus24g Just posted, but without the photo. Still not working for me.
@nomus24g (21506)
• India
12 Feb 17
@PatZAnthony try minimizing the photo & reducing the size
1 person likes this
@JolietJake (49961)
• United States
12 Feb 17
I don't believe it is 'fixed', the photos you uploaded are small file sizes
1 person likes this
@JolietJake (49961)
• United States
12 Feb 17
Regular sized photos will still not upload, it is not fixed
1 person likes this
@nomus24g (21506)
• India
12 Feb 17
so...is this problem a temporary one?
@PatZAnthony (12373)
• Charlotte, North Carolina
12 Feb 17
@JolietJake Must be a good day to just read a comment.
1 person likes this
@RasmaSandra (16585)
• Riga, Latvia
12 Feb 17
Glad to hear it since planning to post soon.
@nomus24g (21506)
• India
12 Feb 17
just check...am not sure
1 person likes this
• Richfield, Utah
12 Feb 17
Everyone my self included is having problems uploading pics
@nomus24g (21506)
• India
12 Feb 17
hmmm...that's bad
1 person likes this
@JudyEv (118966)
• Bunbury, Australia
13 Feb 17
I think there will be a lot of people adding photos for a little while.