Has anyone been having problems getting into mylot

By sofs
@sofssu (22812)
February 22, 2019 7:46am CST
Since yesterday I have been having problems getting into mylot. Today, again I wasn't able to get in and had to use the alternate link to get into the site. I also found that a discussion I started earlier in the day is not there at all. I realized that there were no responses to the discussion, while I was attending to the notification. Right enough, when I checked under my discussions it wasn't there. No, it couldn't have been deleted because it was a post about why I was missing in action yesterday. If anyone else has had this problem what did you have to do to sort this out?
18 people like this
18 responses
@myklj999 (24486)
• Olney, Illinois
22 Feb
No, I have had no problems logging in here,
4 people like this
@sofssu (22812)
22 Feb
@myklj999 I don't even have a clue what is wrong now.
• Lenox, Georgia
22 Feb
I haven't had any problems today. Sorry that you are. =(
3 people like this
@sofssu (22812)
22 Feb
@LovingMyBabies So its only me? I wonder why?
1 person likes this
• Lenox, Georgia
22 Feb
@sofssu I'm not sure. I always use new.mylot.com though so not sure if that's what you use as well.
1 person likes this
@sofssu (22812)
23 Feb
@LovingMyBabies I always use now I have to use http://mylot.elasticbeanstalk.com Thankfully I found it on another discussion.
@TRBRocks420 (94297)
• Banks, Oregon
22 Feb
Not that I know of, but sorry to hear this :)
3 people like this
@sofssu (22812)
22 Feb
@TRBRocks420 From the looks of the responses here , I am the only one facing this problem.
2 people like this
@allknowing (78606)
• India
22 Feb
All is well here. Hope all is now well at your end too Were you able to find out what went wrong?
3 people like this
@sofssu (22812)
22 Feb
@allknowing Nope, I have no clue what is happening at my end. I have logged in and out several times to check it.
2 people like this
@Ladanger (5725)
• United States
22 Feb
No problems here. Maybe it was a glitch.
2 people like this
@sofssu (22812)
22 Feb
@Ladanger Glitch just for me.. I don't think so , Hmm I wonder what I did wrong suddenly.
1 person likes this
@responsiveme (23039)
• India
22 Feb
No, it seems to be working alright.
1 person likes this
@sofssu (22812)
22 Feb
@responsiveme I wonder why this seems to be happening each time I go off the site and try to get back.
1 person likes this
• India
23 Feb
@sofssu hope you get the issue resolved
1 person likes this
@sofssu (22812)
23 Feb
@responsiveme I is fine so far. I hope it remains this way. How have you been?
1 person likes this
@Nevena83 (17608)
• Serbia
22 Feb
It happened that my discussions were wiped out, and if I did not violate any rule, but then some member told me that there are people who deliberately report someone's post.
1 person likes this
@sofssu (22812)
23 Feb
@Nevena83 LOl, there was nothing to report about my post. I am not sure why the other thing is happening though.
1 person likes this
@Nevena83 (17608)
• Serbia
23 Feb
@sofssu But we can never know if someone has registered our post.
@DianneN (108728)
• United States
22 Feb
So sorry! That can be so frustrating and I hope it's fixed soon. I'm not having any problem at my end.
1 person likes this
@sofssu (22812)
23 Feb
@DianneN It was initially,but then I read on another site that I can use an alternate link to get it and manged through that.
1 person likes this
@DianneN (108728)
• United States
23 Feb
@sofssu That's great that you were able to do that!!!
@moonandstars (13019)
• Zagreb, Croatia (Hrvatska)
22 Feb
I don't think so. There is always something happening here
1 person likes this
@sofssu (22812)
23 Feb
@moonandstars Actually this is one of the stable sites as far as I have seen , this is the first time its happening to me.
1 person likes this
• Zagreb, Croatia (Hrvatska)
23 Feb
@sofssu It happened to me once or twice. I'm glad it's not every time
@Sreekala (26941)
• India
23 Feb
I was not around for 4 days due to unavailability of net connection. So no idea what was going around in these days.
1 person likes this
@sofssu (22812)
23 Feb
@Sreekala Glad that your internet problem is sorted out.
1 person likes this
@KrauseHome (36024)
• United States
23 Feb
No, I have not had any issues except for trying to start a New discussion here and the site ended up shutting down before I could get it posted
1 person likes this
@sofssu (22812)
23 Feb
@KrauseHome Site getting shutdown? Sorry, I am not sure I get what you mean.
• United States
22 Feb
noperz, no troubles here'n this end. seems ya got such sorted though??
1 person likes this
@sofssu (22812)
23 Feb
@crazyhorseladycx I am able to get in today, hope the problem is behind me.
1 person likes this
@skysnap (19359)
22 Feb
Yes last two days kind of speed issue. I thought from my side.
1 person likes this
@sofssu (22812)
23 Feb
@skysnap The site has been loading slowly I noticed.
1 person likes this
@Shiva49 (15394)
• Singapore
22 Feb
No problems now. I had issues of slow connection days ago. Surprising your discussion disappeared; it has not happened to me - siva
1 person likes this
@sofssu (22812)
23 Feb
@Shiva49 I did notice the site was slow, but every time i tried to come back to the site the site wouldn't load. I had to use the alternate link.
1 person likes this
@amadeo (87179)
• United States
22 Feb
no problem here .
1 person likes this
@sofssu (22812)
23 Feb
@amadeo After reading all,the responses I still can't figure out why this is happening.
@celticeagle (122286)
• Boise, Idaho
23 Feb
I did one time a couple of days ago.
@sofssu (22812)
23 Feb
@celticeagle What did you do to get this sorted out?
1 person likes this
@celticeagle (122286)
• Boise, Idaho
24 Feb
@sofssu ......Just signed in again.
1 person likes this
@sofssu (22812)
25 Feb
@celticeagle I did that but got thrown out twice after that, right now its seems to be working fine. Thanks for letting me know.
1 person likes this
@dya80dya (12067)
• Romania
23 Feb
Sometimes it loads very slow.
@LadyDuck (207719)
• Switzerland
23 Feb
I have no problems at all, but a user from Chile said the same.