Anyones points not going up?

@algrose (817)
Canada
November 29, 2006 4:46pm CST
Ive been posting several times now without my points going up , grrr... any ideas why it does this?? thanks.
1 person likes this
26 responses
@emmaoxley (525)
29 Nov 06
I'm having the same problem. It may be that there are so many people all posting at once so it just needs time to catch up. I'm gonna try closing MyLot and logging in again.
@algrose (817)
• Canada
29 Nov 06
never thought of doing that lol , thanks
30 Nov 06
Hi again, logging off and on again did not help but my posts have just updated in the last 5 minutes.
• United States
30 Nov 06
I have noticed this problem too tonight. I am sure it is just a glitch in the system, nothing to worry about. I tis a pain though because you don't know how far along you have gotten unless you remember what your start number was.
@algrose (817)
• Canada
30 Nov 06
Yeah .. I just hope it still adds everything up. thanks
@honestabe (396)
• United States
30 Nov 06
Mine did that, but I still got credit for everything. It was just delayed.
@algrose (817)
• Canada
30 Nov 06
hope so! thanks
• Pakistan
30 Nov 06
dont care for this it will be autamatically corrected
@algrose (817)
• Canada
30 Nov 06
you know that for sure?
@honeybfly83 (1021)
• United States
29 Nov 06
I dont know I am having the same problem. some of my replys get counted and some dont.
@algrose (817)
• Canada
29 Nov 06
dont think its fair considering it takes a long time for money to add up but I guess its good to know its not just me! thanks.
• United States
10 Dec 06
yeah mine do that too
@yorb24 (2181)
• United States
30 Nov 06
Yeah I think there is a problem. I'm sure they will fix this.
@italofbi (485)
• Brazil
30 Nov 06
start a new discussion to get more points
@Pici0274 (558)
• United States
30 Nov 06
It happens. Don't worry, it will straighten out. It happened to me too.
@brurib (1528)
• United States
30 Nov 06
same here
@gknott (936)
• United States
30 Nov 06
I think their system is running slow,, they may need to add more servers or disks
@annsweets (2046)
• United States
30 Nov 06
I am having the same problem try posting to a discussion you started and see if it changes
@Pici0274 (558)
• United States
30 Nov 06
That has happened to me a few times. But don't worry it will straightened out.
@lenywp (1964)
• Australia
30 Nov 06
happens to me now too.
@leilani47 (780)
• United States
30 Nov 06
Yes, I just posted 5 .. and my points are not going up.. hmmm...
@Polly1 (12649)
• United States
30 Nov 06
I asked the same basic question, alot of people are having the same problem. Mine seems to have fixed itself.
@lwman4130 (581)
• Hong Kong
30 Nov 06
you are fire
@mayammb (1818)
• Australia
30 Nov 06
i'm also facing this problem. Don't know wat's happening?
@steven1 (542)
• Canada
30 Nov 06
im having the same problem
30 Nov 06
Samething with me here... :(