Unable to load photos today?

@Bunny2 (2102)
Australia
January 9, 2007 11:19pm CST
I haven't been able to upload photos and pictures to my replies today. Anyone else having problems or is it a glitch on this end? Had no problems yesterday. I'm adding a pic of a computer to this discussion to see if it's just in the repsonses or also threads I start.
2 responses
@debdoot (243)
• India
11 Jan 07
Ooooooooh yeah i've faced the same problem today while posting new discussions... in the new discussion post if i try to load a pic it is discarding the whole discussion topic blaming that I've tried to copy and paste.... took a lot of my time.... huh
1 person likes this
@Bunny2 (2102)
• Australia
12 Jan 07
Yes, that would be annoying after writing all that time. The only thing you can do is write it all over again. Good luck and welcome.
@ossie16d (11834)
• Australia
10 Jan 07
I had the same problem earlier today Bunny and you have now found out the answer to your question. Yes, we can no longer just put in a basis description of what the photo is of, but a bit longer. Not quite a chapter but I ended up with about a dozen words and it worked fine, thankfully. Oh dear I wish myLot would let us know these things when they happen because it certainly would make our life much easier. LOL
@Bunny2 (2102)
• Australia
10 Jan 07
Well yes, Ossie, I was thinking the same thing myself. Like when they changed the cut and paste thingy, we were notified. I suppose they just forgot. At least I have my answer :)