Are you getting javascript errors when opening myLot page?

India
January 25, 2007 10:22am CST
Hi guys, I am getting hell lot of javascript errors when i am opening my mylot page. I am not sure if its coming in my login only or all of us are facing this problem. This is very annoying clicking ok every time on each js error. Hey administrators please solve this.
3 people like this
6 responses
@bhattee (164)
• Pakistan
25 Jan 07
its ur browsers problem
• India
25 Jan 07
Hi Can you plz tell me what settings to be corrected in my browser. I am using IE7. Actually i get errors when i try to post comments. Before i was not able to post anything,th whole page was throwing error. Now i can post but get little pop-ups saying javascript errors like, "'(' not found", "object required". I dont know why.....huhhhh
@suedarr (2382)
• Canada
25 Jan 07
Hi There. I'm not receiving any errors from surfing Mylot today. Not certain what to advise beyond contacting the Mylot admin and explaining the error you are getting. Hopefully they can resolve it for you. Good luck!
• India
25 Jan 07
Let me tell you what are the errors i am getting. These are all errors like "'(' is missing","Object is set to null"....kind of
@kibito (183)
• Bulgaria
25 Jan 07
i dont have javascript errors or any other errors when i am opening mylot page. What browser do you use ? I think the problem is in you, not in myLot.
@abhax123 (1697)
• India
25 Jan 07
no no such errors
@bhattee (164)
• Pakistan
25 Jan 07
which type of error what is it saying? and which browser ur using? check whether u have java runtime environment. be specific about the errors we may be able to solve it cause its ur windows problem as im not getting any errors
@omidmao (744)
• India
25 Jan 07
i dont have such problem , see try it whit another pc and check it out