Has anyone successfully claimed a blog yet?

@BunGirl (2639)
United States
March 31, 2007 1:04am CST
I tried to claim one of my blogs earlier, but it says I failed the test. I don't know why -- I placed the code they gave me in the blog, so it should have been fine. I've tried it again, but I'm just wondering if there's some bug or something or if I'm the only one having this problem.
3 people like this
3 responses
• United States
3 Apr 07
Well I feel better now knowing that it might not have been something I did wrong. I was told it wasn't claimed even though I had gone and done exactly what they told me to do. I thought that maybe since I am an internet fool that it was just me. But maybe I did it right!
@BunGirl (2639)
• United States
3 Apr 07
Well, I did it again, just as I had before and it finally said claim approved. Of course, it's still listed as pending because apparently myLot has to review it first, but at least I'm one step closer!
• United States
31 Mar 07
I too have been trying my best to figure this one out. I have been trying since the upgrade. I wish I could help more. I know you have to insert the html code into your blog on your latest entry. But, still no luck for me. If I figure it out, I will pass on the information. What site do you use for your blog? I am trying with Xanga and wordpress.
1 person likes this
@BunGirl (2639)
• United States
31 Mar 07
I'm on blogger. I think they must still be having some issues with this feature if we're all having trouble...
@AskAlly (3627)
• Canada
3 Apr 07
All I read is that it is all very confusing. I don't have a blog but I was interseted in checking out a few that my friends have. I guess I will just have to be patient.
1 person likes this