Rating "best responses" are not showing up

United States
April 13, 2007 6:12pm CST
The other day, I rated about 30 best responses. I get on today, and guess what? Nothing shows that it was rated. Has this happened to anyone else?
3 people like this
9 responses
@marciascott (25557)
• United States
14 Apr 07
Marge maybe they have deleted those discussions. you think?
• United States
14 Apr 07
I have seen this happen a lot lately. It is tiring to rate, etc and then have to turn around and do it all over again. But, we do what we have to do. Huggers to you.
2 people like this
@kgwat70 (13398)
• United States
14 Apr 07
I have noticed that some of my old topics that I gave best responses to showing up again in my unresolved section. That is strange that the new best responses you have been giving have not shown up. There must be some system issues. I will have to keep an eye out when I give a best response. I hope that you are doing well and have a nice weekend.
@Fishmomma (11464)
• United States
14 Apr 07
I'm not experiencing that problem this week. My problem is some of my posts won't post and give me a message telling me I can't post the information. I'm not sure what the problem is for me, as I see many posts with links. Hope mylot fixes the problem quickly.
• United States
14 Apr 07
I have been giving about 5 a day and they all seem OK. You may need to ask myLot what the problem is.
1 person likes this
@aprilgrl (4460)
• United States
14 Apr 07
Yes, that has happened to me and I couldn't figure out what happened?
1 person likes this
@GardenGerty (87644)
• Marion, Kansas
14 Apr 07
Friend, the ones you rated for me showed up. My big problem is that I have a double post out there fouling up the works, due to the infamous white screen. I do not know what to tell you. I did get back about two discussions, a couple of weeks ago. One was quite old, and had been marked over two months ago. Glitches happen, I suppose, and they seem to happen most during upgrades and payouts. I certainly do not want myLot to stop paying out!
@patootie (3593)
6 May 07
After taking a much needed break away from the computer this last couple of weeks when I logged in last night I found that a dozen or so of my own discussions from last January had popped back into my unresolved section ... I can only guess the person I had chosen 1st time round had been removed from MyLot and so all their replies had gone too .. Never mind it's a bonus for the new best response selectees isn't it ... and very oddly I appear to have been paid for doing the new best responses ... woohooo
@brokentia (10396)
• United States
15 Apr 07
Hey there lady! :) Looks like we are both having this problem and we both created a discussion about it. LOL Someone had mentioned that someone else had posted about this and I had to search and search but I found ya! So,I wanted to respond to ya and show my support to you also. Yes, yes, and double yes! I have been having this problem! And it is very bothersome because I can't always remember who I marked best response for. So, I have taken to writing it down. The title of my discussion and the number of the person I selected. At first I thought it was because someone was deleted or a response was deleted or something. But nope...for some reason it just does not stick! Hope this is fixed soon! Not sure if I should re-mark them now or not.