I can't respond to discussions..

@yanjiaren (9050)
July 3, 2007 3:16pm CST
Any one is having the same problem lol? I go to click on a discussion..my profile sorties keep coming up..it goes to my home page..any one else having the same problem? Mind you I won't get any responses lol if no one can respond..What a div I am lol..
3 people like this
8 responses
• Lincoln, Nebraska
4 Jul 07
If I was having the same problem then you wouldn't be hearing from me (LOL). Anyway this is a strange problem that you seem to be having. Have you tried contacting MyLot to see what it is about. Another possibility is that you need to clear your cookies and your cache files. This is the only thing that I can think of unless it is something that is wrong with the Internet browser that you are using. I hope that you don't have this problem long as not being able to respond to discussions can be a major problem unless you are creating many of your own. Anyway I am trying to get caught up on responding so that I can celebrate Independence Day here in the U.S. tomorrow.
@LittleMel (14036)
• Canada
4 Jul 07
No I haven't. but then again I don't log in here very often these days. I can't even reach payout :) maybe some cookies got sidetracked? just kidding, I don't know what am I talking about LOL
2 people like this
@2wicelot (2945)
3 Jul 07
I had that problem earlier too. A few hours ago I tried to respond to discussions but it kept redirecting me to the home page. I tried and tried but it just kept going back to the home page. I now started wondering if may be my account has been banned or something. I went away and now decided to come back and try before I go to sleep and it seems the problem has been fixed and I have not been banned from mylot.
2 people like this
@ryanphil01 (4185)
• Philippines
3 Jul 07
it's working well in my page. what i experienced lately is that i cannot make searches on topics using the box above. it shows a blank page. these maybe are some of mylot's glitches.
2 people like this
@deebomb (15319)
• United States
3 Jul 07
I have been off for a while so if you see this I'm not haveing any trouble. I'm posting this 37 min after you started this discussion
2 people like this
@ivyoon (673)
• United States
3 Jul 07
Hello, it seems that many people experienced the same problem today. It seems the glitch has worked itself out though. I did a few posts about it and I am now able to respond to posts. Maybe the myLot server just had some downtime or something.
2 people like this
@GardenGerty (116688)
• United States
5 Jul 07
Well, evidently I did not see this post yesterday, and it is fixed today, you have responded to me.Ah, those lovely little glitches.
1 person likes this
@IL2Knit (1141)
• United States
4 Jul 07
Sunday I could write a post or reply but it wouldn't except it. I tried to tell mylot what was going on. I could write them but it wouldn't except that either. Then Momday it worked again. What's that?
1 person likes this