There absolutely something wrong with sidetick

United States
March 8, 2011 4:34pm CST
Hmm, there is certainly a bug in sidetick page, especially the Jenny's blog page. Once in while, especially yesterday, I log into my sidetick main page, and want to make some tick points from Jenny's blog. After I read the blog, and post my comments on the comment box, clicked on post button. It was just keep on running. Until it stop. I didn't get my credit. I tried to post again, the same happen. After 2 or 3 hours so, I log into sidetick again, and retry to post the comment on the blog, this time I got my 1,000 points credit. Today, after work, I did the same thing. I tried to post the comments twice already, but I still didn't get my credit. So, I might wait another hour to do re - post the comment again.
3 responses
@Shellyann36 (11599)
• United States
11 Mar 11
I have had the same problems in the past but they seem to be doing better now. I get credit automatically after posting my blog. I always copy mine before I post too. That way if it does not load for me the first time around I can just paste the first original answer. Good luck!
• United States
8 Mar 11
Mine has been running fine. Best thing to do is with your personal email address, send an email to support@sidetick.com. In the email copy paste your post from Jenny's blog and they will credit the points. It happened to me about 3 times and each time in a day or so I get an email back confirming the manual credited points.
• United States
8 Mar 11
It is working fine for me. I don't know what the problem is for you. So sorry. Take care.