I can post discussions, not responses!

@soccermom (3200)
United States
April 1, 2007 9:01pm CST
I am getting so frustrated! I've tried to respond to a lot of posts tonight, but everytime I hit "submit" or "post response" it's like the whole thing freezes up! I can hop from screen to screen, so it's not my computer freezing, and when I post a discussion it's smooth sailing. Has anyone else had this problem? How did you fix it?
4 people like this
8 responses
@gabs8513 (48710)
• United Kingdom
2 Apr 07
I had that Problem on Saturday but I think it was mylot I did not have the Problem yesterday. I hope it has been sorted as I have seen a few People had this problem.
2 people like this
@Lakota12 (42681)
• United States
2 Apr 07
since the new stuff they put on here it takes alittle longer for the responces to go thro I have noticed
2 people like this
@callarse1 (4786)
• United States
2 Apr 07
I have saw others say something, but as of this moment I have been posting replies discussions and everything seems to work smoothly. If there was an error I am assuming that it has been fixed. What browser do you use? Sometimes there can be errors with those so you may want to use various browsers. Have a nice day. Pablo
2 people like this
@LittleMel (14036)
• Canada
2 Apr 07
I didn't have much problem today and yesterday I only responded 5 topics while the rest of the day mylot was down I couldn't login at all. I guess yesterday was end of the month so they were calculating earnings I guess. No wonder, there are over 80000 members here, even if only 5% active, it's still a big number
2 people like this
• Grand Junction, Colorado
2 Apr 07
I haven't been on much this evening but haven't had any problems since logging in. I seem to be able to post responses just fine. I don't know if mylot admin are around seeing as how it's Sunday evening but I would still try to contact them to let them know that their is a problem. It seems as if others have also had problems this evening and they are now able to reply so maybe the problem has corrected itself. Hope that all is corrected soon as I know from previous technical problems how frustrating that can be. :)
@OURDEW (4812)
• United States
2 Apr 07
The same was happening to me. I thought I was the only one. I think it is fixed now.
2 people like this
• United States
2 Apr 07
I haven't had any problems but I have seen others complaining about the same problem.
2 people like this
• United States
2 Apr 07
I was having trouble too, but I think it is fixed now because one of my answered finally went through.
1 person likes this