I can't get into the mylot interest

@lilcee (2703)
United States
September 21, 2008 5:54pm CST
I can't get things to load up in mylot interests so I'll ask this here. Is anyone else having trouble getting mylot to load up? It's very slow for me. And, some thing don't load at all.
5 responses
@Humbug25 (12551)
22 Sep 08
Hi there lilcee Sorry can't say I am experiencing the same problem. Good luck
@lilcee (2703)
• United States
22 Sep 08
It's ok today. Thanks for the reply
@carolbee (16231)
• United States
21 Sep 08
I'm not having any trouble today. I have dial up so do run slower than members with dsl. Have you tried to reboot your computer? That works for me when I am having a rough day online.
@lilcee (2703)
• United States
22 Sep 08
Seems to be OK now. Thanks for your reply
@Arkie69 (2156)
• United States
21 Sep 08
It's the same way for me.
@lilcee (2703)
• United States
21 Sep 08
Thank you for your reply. It's starting to get faster now. Maybe there were too many people trying to post. I don't know.
@roniroxas (10574)
• Philippines
21 Sep 08
yes for me too. maybe they are upgrading again. i post a response and it took me 15 minutes so i hit the refresh button four times. when it finally loaded i saw my response posted for four times too. i said my appologies to the member who started the discussion for i dont like him thinking that i am a spam. it is kind of slow i hope it is for a good reason.
@lilcee (2703)
• United States
21 Sep 08
Yeah, I hope it's nothing serious lol. I like this place and hope to see it around a long time.
@fwidman (11515)
• United States
21 Sep 08
Let's try this gain! I tried to post a response and it took a long time to load the page and I got the blank box It has been acting up for a couple of hours and, at times, doesn't load the page at all. I hope they get this fixed soon
@lilcee (2703)
• United States
21 Sep 08
Yeah, it's been doing that for me. Then right after I asked this question, it started to get faster. Go figure LOL