Blog posting problem at Blogger - where are my posts?

@coffeebreak (17815)
United States
February 18, 2009 4:41pm CST
I have been working on my blogs the last 2 days,...and notice that all my posts are gone! They are there to edit/view and I can make new posts, but then I click on the "view blog" tab and everything else shows up, but the posts don't. The top intro thing, the side bar...but no blog posts. I even went to the address in the search bar and it brings the blog up, but with everything but the posts.... Anyone know the problem? Have I a setting wrong? I have been working Blogger for a few years so I know my way around, and the first time I noticed it was when I went to an existing blog to update it... then view and all 21 blog posts were gone! Then on the new one I was working on last night...I see today... same thing. I'd ask Blogger Forum Discussion, but that is another 40 hour job to get on there nad get help, so I hope someone here can help me!
1 person likes this
2 responses
@thezone (9451)
• Ireland
18 Feb 09
Hi. Try clearing your cache and cookies that might slove the problem. Check the link below for how to clear both. http://help.blogger.com/bin/answer.py?hl=en&answer=92458 I hope that sloves the problem with your blog.
@coffeebreak (17815)
• United States
19 Feb 09
I clear several times a day manually and with CCleaner... nope, didn't help. But thanks
1 person likes this
@thezone (9451)
• Ireland
19 Feb 09
If I come across any other information, I will let you know. If you find the answer first let me know as I am curious incase I ever have that problem. Thanks
@coffeebreak (17815)
• United States
19 Feb 09
I did go to the blogger help sight and there are tons of question posts about this - many dated months ago, most recent in January... but that was just one thread tooo... but in reading the length of the thread...not a single answer from anyone including BLogger itself. So I guess we just have to wait. Yeah, I'll let you kno if I learn anything.
1 person likes this
• New Zealand
19 Feb 09
If your posts are viewable for editing, are they also viewable in html mode? If so, then perhaps you can download the template to save, and then try to upload that template in a new blog account...to test if the posts are viewable in the view tab. Also check the blog Dashboard settings, as I think you can set the number of posts to display, and there's settings about publishing full posts, and which domain to reside the blog (I think)...