pictures no load

Dundee, Scotland
October 26, 2016 9:57pm CST
Anyone else having problemos with getting images to upload. I am trying to upload a picture of my new transport. Its really quite a nice bike. But seen as we cant see it you will just have to take my word for it
3 people like this
5 responses
@TheHorse (208134)
• Walnut Creek, California
27 Oct 16
I haven't had that particular problem today. Haven't tried to load a picture for a few hours, though.
2 people like this
• Dundee, Scotland
27 Oct 16
Nice guitar. Ive tried 4 in short space of time. Yuki might have hit nail on head
@yukimori (10143)
• United States
27 Oct 16
The image file is probably a bit too large. myLot limits uploads to slightly over 3 MB.
1 person likes this
• Dundee, Scotland
27 Oct 16
Could be It says file size is 3.74 mb I try resize it Thanks
@yukimori (10143)
• United States
27 Oct 16
@saulgoodman Yeah, it's just slightly too big. The great thing is you can just edit your discussion and add the photo. Years ago we didn't have that option.
1 person likes this
• Dundee, Scotland
27 Oct 16
1 person likes this
@quantum2020 (12040)
• Ciudad De Mexico, Mexico
27 Oct 16
I havenĀ“t load pictures for a while. The ones I uploaded to mylot sometimes took a while to appear on the screen
1 person likes this
• Dundee, Scotland
27 Oct 16
Seems to be ok now
1 person likes this
@just4him (309721)
• Green Bay, Wisconsin
29 Oct 16
I wonder if there's a glitch. I haven't had any trouble.
@5thHouse (1678)
• Sheffield, England
28 Oct 16
Sometimes I attach pictures that don't load. I'd assumed it was something to do with the file size being too big but then again, I'm pretty sure all the pictures I attach are the same size, so it seems pretty hit and miss
1 person likes this
• Dundee, Scotland
29 Oct 16
I checked the file details of all my pics and the sizes are all different. I thought pics I had taken would all be the same size.