Weird postings parts missing

United States
December 28, 2006 1:15pm CST
This is so weird. Some of my posts that I listed show that there are responses, but are not to be found when I look. The page ends, and none of the new responses to it are showing, for me to reply back. Where are they?
7 responses
@abhi07 (186)
• India
30 Dec 06
oh i havent faced this as yet but very sad to have a creative friend like you to be missing from my friend's list that i checked 2day after a somewhat long absence from the net.
1 person likes this
• United States
31 Dec 06
So sorry. Glitches have been happening so much. I'll add you on again. Just accept dear.
@Kackie3 (345)
• United States
30 Dec 06
They seem to have a glitch, I know that when I respond to a question, after I put in my keywords, the page doesn't go back to the discussion, instead it stays on the same page I entered the keywords in.
1 person likes this
• United States
31 Dec 06
A lot of strange things were happening yesterday to me. Must be glitches. Thanks for your input dear.
• United States
29 Dec 06
Well the only way I found this posting was from a mylot alert of new posting? I couldn't find it in your site?
1 person likes this
• United States
29 Dec 06
Nor me. Oh well. Hope you are feeling better. You are doing really good on MyLot. Love ya sis.
• United States
28 Dec 06
This has happened to me too. I usually will check later on and find them. You have to love the glitches.
1 person likes this
• United States
29 Dec 06
Hahhaha, love them???I doublt it. Thanks dear, for your response. Hope your grandson is doing better.
@marciascott (25553)
• United States
28 Dec 06
I don't know what's going on with Mylot, You never know what their going to do.
1 person likes this
• United States
29 Dec 06
I know, things keep changeing. Thanks again for your concern today. Wishing you a wonderful evening dear.
@14missy (3185)
• Australia
28 Dec 06
Maybe some of the responses have been removed because they violated the rules. I have had a few responses to my discussions removed like this. Just a thought.
• United States
29 Dec 06
I didn't violate any rules, so I just cannot figure out where half of the post pages went. Anyway, thank you for responding to me.
@kgwat70 (13395)
• United States
28 Dec 06
That is very strange and have not had that happen to me as of yet. Did you try and refresh your page/browser to see if they would come up? Maybe there was a glitch in the site at that particular moment. I will have to check mine as well to see if this happens. Thank you for the information.
• United States
29 Dec 06
I hope you have no problems. I did try everything. It just vanished. Thank you for responding to this post.