there is something strange in mylot

@forjosie (1547)
Indonesia
January 15, 2007 9:13pm CST
A view minutes ago, I try to response. But after I write it and klik posting, my response that not shown. I did it three times, but it always disapears. Is it happen to anyone too?
3 people like this
8 responses
@totnakish (141)
• Philippines
16 Jan 07
most probably you are using a dial up connection with a lower speed, try to have a DSL connection so that wont happen to you again. the slow connection makes that kind of malfunction.ok?
2 people like this
• United States
16 Jan 07
thats happening to me too, dont know what it is I thoughtit was my computer
2 people like this
• Thailand
16 Jan 07
Yes it did happen to me several times. I noticed every time mylot is about to update its database or after it has upadated this problems occur.
@wmg2006 (5383)
• United States
17 Jan 07
Yes this did happen to me. after three times of losing good post, I just got out of mylot for a few hours. It seems to happen when they doing payouts or updating. I will get out for now on when it happens just once so I won't lose so much time on my post.
1 person likes this
@forjosie (1547)
• Indonesia
17 Jan 07
thank you...:) yesterday I left for a while, because little get angry..I lost my post...:P
@lonewolfnan (4367)
• Canada
16 Jan 07
That has happened to me a few times today.The first time I thought I had hit the wrong button so I accepted it as my mistake.After the second time,I really started paying more attention.I am glad that it was not just my amagination it was happening. As MyLot continues to grow,hopefully the problems will become fewer and fewer.
@forjosie (1547)
• Indonesia
16 Jan 07
yes, I think I was hit a wrong button, because my internet connection was very good to day. Now I see that sometimes happen to anyone too...:)
@shywolf (4520)
• United States
16 Jan 07
That happened to me about three times today. I mean, it happened to me on three different topics! The first time I tried to post in someone's topic today it did that to me three or four times in a row before it finally let me post my comment. Then a couple more times later on today I also lost what i was writing because it did the same thing. Mylot has really been more buggy lately! *laugh* But I still love it here so much! ^_^
1 person likes this
@forjosie (1547)
• Indonesia
16 Jan 07
thank you for all explanation, and I will rate all...:) I did not know about this. because this the first time that happen to me
• India
16 Jan 07
|Even the same happens with me many a times! Can't help it!
1 person likes this
@domenyag (1273)
• Philippines
16 Jan 07
yea it happens sometimes but due to the internet connection
1 person likes this