Mylot signing you out after you typed a response has this happened to anyone

@nowment (1758)
United States
March 23, 2007 10:02am CST
else? For the past week I will type a response often a long one, only to have mylot make me sign in, and when it does my response is missing and I have to type it all over again. I haven't reached enough posts to be able to do a cut and paste so I can't copy them. Should I just type throw away nonsense quick repsonses that are meaningless to get to the point where I can do a cut and paste to help with this problem I don't want to but now I am annoyed because it has happened to often and I don't get any credit for the responses I have spent time making.
2 people like this
5 responses
@winky73 (1396)
• United States
23 Mar 07
Been there just yesterday.....I had to retype my post 3 times before it finaly went through.I've heard others saying just copy and paste....but I'm like you....still have a little ways to go before I can do that.I've been really trying to find good discussions to respond to....but that seems to get harder everyday. I'm starting to get a little annoyed myself and had the same thoughts as you did.
2 people like this
@nowment (1758)
• United States
23 Mar 07
Well I see you don't have many to go to reach that 500 and I did reach the 500 but by time I was done, I didn't want to spend time on the long post I did that reset me today and yet I wanted to asnwer it. I spent some real time on that one, I like participating in discussions, as I am a talker at heart and there are times when you can learn some interesting things from reading but there are times when I just don't feel like being bothered, I have blocks of days was not much of interest and I just didn't bother. Or times when I didn't answer but a few posts, which is fine, one day I asnwered about 4 and got 7 cents the day prior to that I answered about 9 or 10 and got nothing for it at all. So I can't figure out the pay out and I am not bothering to do so, just aspect is not that big of a deal to me, just don't like to lose long responses that I made an effort with.
• Philippines
28 Mar 07
I had this problem too before, but I figured out that it was because I was responding to discussions direct from my email. and I wasn't logging yet. So I had to log in first before I could submit my response. What I do now, especially that I haven't reach my 500 posts yet, I don't preview my messages anymore. Because sometimes they disappear when you preview them. I just read them carefully again and submit them right away. For refferals, you can use your link, the one they provided to your welcome note. And just send it thru your friends by email. I have tried to invite my friend from the invite section of this site, it work out, so I have at least 1 referral. (^^,LOL^^,) Just keep on trying, I know there are many answers to your inquiries. Happy Posting!!
@nowment (1758)
• United States
29 Mar 07
I tried the email link as well, it keeps sending them to the same thing, so either they write as me, and therefore have access to write as me, and I then have no control over what is being written under my log in, and I still do get the referral or they sign up with out using the referral, weird but it hasn't been fixed yet I will keep trying though. Yes I had that happen early on when I replied from email as well, so I began just using the my lot site, but it was still happening. Thanks for the tip on the preview.
• Philippines
29 Mar 07
You're welcome!! (^^,) Hope you'll get your problem solve especially now they seem to have updated a lot of things. Happy POsting!!
@nowment (1758)
• United States
29 Mar 07
well I finally got a response, but it was to tell me to do what I have been doing all along, and never addressed the issue of what was wrong or why it wasn't working, so I wrote back and detailed the problem again LOL lets see if it takes a week to get the same answer yet again.
• Philippines
11 Apr 07
Yes i does happen sometimes, but its not the myLot as the community that signed you out. Its your session (connection on the Internet to myLot port) on the Internet for that particular line. Imagine this, that the Internet is one such (which is it does) big superhighways of streets, roads, bridges, avenues, etc. & your inactivity - traversing between pages, links, actions, etc. are the ones considered active - on the net deems you parked for sometimes thus as well your system at default restarts you. Another factor as well is heavy traffic on the net, weak connection - lag - or hard connection - peak - may also be the culprit. It can also be browser problem, they do happen quiet a lot in IE, try Mozilla or other browsers. Could be as well you have to many connections on going at your PC that some connections tends to disturb the bandwidth. Should problems persist please consult a professional.
@nowment (1758)
• United States
12 Apr 07
Not it just happened during those few days, I use cable, and was not in a bunch of windows at the time, just mylot. I was using IE, did try to use Modzilla had the same thing happen or it was worse on Modzilla. I keep hearing so many great things about Modzilla, but for me I tend to have problems with it, I tried uninstalling it and reinstalling it. But still having problems and it won't let me use netscape and ever since it has blocked java script from working on Netscape and have reloaded it more than once. If the problem was happening with my computer I could understand it, because I am still using windows 98 but same problem was happening on friends computer who has one that is only 2 months old, and uses Windows Vista. So not sure what was going on, I saw others complain of something similiar so I figure that it was because it was when mylot was going through its updating process. But thanks judging by your response it seems you are the one to post questions to about computer issues. Always good to know. :)
@feralwoman (2199)
• Australia
23 Mar 07
Hello nowment, this has happened to me too. I remember I was answering a friend's discussion on remembering your bereaved dog and It was very emotional for me, I was writing and crying at the same time. It was quite a long response too. I was really ticked off when it all disappeared. No don't do the nonsense responses, you'll probably get them deleted! Anyway congrats on the 501, you can cut & paste now to your heart's content! lol
1 person likes this
@nowment (1758)
• United States
24 Mar 07
Thanks Feralwoman, yeah now I can cut an paste, I know how frustrating it is since this seems to happen on the long responses, yet th site wants long responses so go figure tht one. I couldn't be bother with the nonsense replys it is just not worth wasting my time, when I posted this I still had about 30 to go. I still can't get this site to let me do a referral either. I have no idea why. I just don't want to give it so that they can type as if they were me, I didn't get a resoibse bacj eutger from the contact help. Hopefully the ywill fix this glitch soon.
• United States
23 Mar 07
That has happened to me a few times. I discovered I had the adult content filter on and when I tried to respond nothing would happen. Check to see if you have that feature turned on. Also myLot is a database driven site so if your connection is slow it can lose its way sometime. I am sticking with short safe responses til I get my 500.
1 person likes this
@nowment (1758)
• United States
23 Mar 07
It is not the adult filter, I had that happen early on and fixed it. This is a glitch, that for some reason the last couple of days mylot keeps logging me off. Hopefully they will fix the glitch.