oh man i have tried for half an hor to respond to a discussion!

@yanjiaren (9050)
April 19, 2007 4:20am CST
I have tried for half an hour now to respond to a discussion. Any one else having this problem. Thank Gooodness I have my click sites otherwise I would be pulling my hair out waiting for the pages to load. I still could not post the response. I cut and pasted it at least four /five times.!!
3 responses
@aidonia (4210)
• Greece
19 Apr 07
I try post to you more than half hour and I don't know how post I have copy and paste to my notebook for later.......but your stupid friend (me) I paste only my response and not the discussions link,stupid,stupid....I though will be only one but after be two and three.I was lucky I start with my friends so I gonna find them little easier. Another try here,and lets see.....
1 person likes this
@yanjiaren (9050)
19 Apr 07
nase kala.I will pm you..I have good news for you lol..
@aidonia (4210)
• Greece
19 Apr 07
Perimeno.
• United States
19 Apr 07
it does seem at times that trying to get the MyLot pages to load, it makes my cable-modem think it's dial-up. Hopefully, whatever is going on will be cleared up soon.
1 person likes this
@dellion (6706)
• Malaysia
19 Apr 07
You are not alone. I think lots of users do experience that kind of slow page loading on and off during their participations at mylot and myself was one of them as well. Luckily this type of problems doesn't exists so often to me:)With the bigger and bigger populations am sure the server will be somehow get affected but it could be your browser that create problems too.Hope you can get everything back to normal soon.
1 person likes this