Noul Doom din Romania

Noul Doom din Romania - Uitati-va cu.m o apuca pe saraca fata durerea de cap cand citeste cate schimbari execrabile sunt prezente in noul Doom. Pacat!
Romania
April 24, 2007 9:31am CST
Deci este cea mai infioratoare schimbare care putea fi luata de cineva din Romania. Sa ne adaptam va fi prea greu. Eu cred ca tot pentru interesul fac acest lucru: santaj politic, de ce nu? Sau poate vor sa-i inchida pe Carcotasi, nimeni nu s-a gandit ca daca vor schimba astia limba, nu va mai rade nimeni pe tema agramatismelor. Politicienii nostri sunt cei mai agramati dintre noi, de ce sa nu-si faca viata mai usoara? Oricu.m, "Sa traiti bine" in Romania zilelor noastre! Vai de toate generatiile care sunt si care vor veni de acum inainte, caci va fi din ce in ce mai bine in tarisoara noastra numita Romania. Au fost perioade cand Romania ne-a surprins, prin locuitorii sau, prin ceea ce s-a putut realiza aici. Am aflat asta cu totii din manualele de istorie, dar oare de ce nu am putut continua cu binele aici? Ne uitam lung la alte natii cu.m pot, pentru ca vor. Putem, suntem capabili sa facem si noi, dar nu avem vointa. Romania, trezeste-te!
1 person likes this
3 responses
• Romania
24 Apr 07
Bine zis. ROMANIA TREZESTE-TE! E mare prostie in tara asta si bine ca nu o vad doar eu. Problema este ce facem pentru a schimaba ceva? Cea mai buna solutie este sa ne schimbam noi. Noul DOOM cred ca de fapt este o alta dovada a prostiei, de fapt mai bine zis o incurajare a prostiei. Pacat ca tocmai aceia care se considera a fi spuma romaneasca in ceea ce priveste cultura au putut lua o asemenea decizie. Vai de capul vostru academicieni!!!!!
@colega17 (312)
• Romania
24 Apr 07
Mare dreptate aveti . Sincer chiar e placut in Romania cat timp esti copil . . . Pacat ca am crescut si imi dau seama cam cuum merg lucrurile prin tara . Ma gandeam ca poate mai evoluam si noi odata cu ceilalti dar am facut exact invers . Am intrat in UE si ce am facut? Ne sapam singuri groapa mai ales cu scandalul din ultima vreme cu Basescu . Cu DOOM-ul ce sa zic . . . sunt de acord cu tine - o mare greseala . Acu' asta e. . . vom traii si vom vedea . . .
• Romania
24 Apr 07
One of the main myLot rule - use english language, as myLot in an international community with people from all around the world. Dincolo de asta insa, desi intr-un ritm incet, viata continuu sa se imbunatateasca, nu te poti astepta sa se intample peste noapte. Oricat de dureros ar fi, noi suntem generatia/ile de sacrificiu, in toata aceasta tranzitie.