Is anyone having a problem loading photos and Images?

United States
November 6, 2006 10:43pm CST
I am! and its driving me crazy. I will spend my time looking for a pic and then its gone when I post it! this just started to happen today. Can anyone help me with this?
1 person likes this
4 responses
@shameel (444)
• India
7 Nov 06
sometimes i get problems uploading pixs. what i do is i scale down the size of images then upload. it might work with you too... try not to upload big size images in your replies. keep you image size less than 25 KB
1 person likes this
• United States
7 Nov 06
well most of them are that size, but i will check into it to make sure. Thanks for helping.
@lilaclady (28270)
• Australia
7 Nov 06
It haooened to me a couple of times but ir was my own fault as I worked out I wasn't giving it quite enough time to upload....don't know if that is where you are going wrong....but thought I would throw it in anyway...
• United States
7 Nov 06
Ok that sound like some thing i might be doing wrong sometimes. Thanks for the help.
@tapadoor (207)
• Sri Lanka
13 Nov 06
I too have the same broblem, it does'nt get loaded, please if you can help me on it It will be a thousand and one thanks to you or any one who can rectify it
• United States
14 Nov 06
Some times i think i was going to fast, try to slow down to make sure it is uploaded befor you enter you comment. Thanks
@Polly1 (12650)
• United States
11 Nov 06
I have been having the same problem. I have some great pictures to share and they won't upload for me. It sure gets frustrating.
• United States
11 Nov 06
yes it does, sometimes it works and sometimes it dont! Thanks