I went to post a new discussion under children and this message came up

@maddysmommy (16236)
United States
November 13, 2008 12:20pm CST
"Discussion contains MyLotCode Emotes. You can only use those after you have reached a rank of 200" Have you had this happen to you before? I didn't know you had to be ranked a certain number before you could use mylot emotes. Is this something new? or has something weird happened with my laptop? confused!
1 person likes this
8 responses
@adihindu (1922)
• India
13 Nov 08
May be some glitch. You have already crossed the 200 posts in myLot. Try logoff and then signin again. I think this should not happen. Check it whether you login or not when you are using those emotes. I do got the same when I comment the response directly from mail. After that, when I checked it, I noticed I was not login at that time. Thank you.
3 people like this
@maddysmommy (16236)
• United States
13 Nov 08
I'll log off after this comment. I think maybe it's time I take a break from being online most of today. Thanks adihindu.
1 person likes this
@mojcica (1512)
• Slovenia
13 Nov 08
As far as i know you can start using emoticons when you post 200 posts, and you are waaaaaaaaaaaay over that lol. I havent heard that ranking would have anything to do aswell (this one is just to see if I can use them lol)
2 people like this
@maddysmommy (16236)
• United States
13 Nov 08
I think me and my laptop need a break from mylot and the other things I'm trying to do online LOL
2 people like this
@webeishere (36353)
• United States
13 Nov 08
I also don't think the ranking in an interest group would cause this. Somethings fishy in myLot land. HAPPY POSTINGS FROM GRANDPA BOB !!~
1 person likes this
@mojcica (1512)
• Slovenia
13 Nov 08
Aha, so its MyLot's way of saying 'get lost!..for a while hehe' lol
2 people like this
@Rozie37 (15503)
• Turkmenistan
13 Nov 08
I am not sure. I do not know what my rank is, but I just used an emote in a response to one of your discussions. This is the first time I have heard of what you mentioned.
2 people like this
@maddysmommy (16236)
• United States
14 Nov 08
I think I did something silly and may not have been logged on when I posted that discussion and that's why that message came up. I took a break from here and logged off for a while.
1 person likes this
@Rozie37 (15503)
• Turkmenistan
15 Nov 08
Oh alright, that makes sense.
1 person likes this
@rainmark (4306)
13 Nov 08
I confused too. As i know, you can used mylot emotions when your each 200 post and you got 10617 points? wow! Try to restart you laptop and log in again. That might help. Cheers!
2 people like this
@maddysmommy (16236)
• United States
14 Nov 08
Thankyou about the points. Two years on mylot and going strong LOL I actually stopped mylotting for a while and I think that helped.
1 person likes this
@Feona1962 (7527)
• United States
13 Nov 08
Wow!!!! I'm not sure....I haven't had any problems....Maybe just a mylot glitch for right now...
2 people like this
@maddysmommy (16236)
• United States
14 Nov 08
Either that or it was me doing something silly on here LOL
1 person likes this
@webeishere (36353)
• United States
13 Nov 08
Seems it is a glitch at your end. You are well over the 200 needed to use them. No idea why it happened. Good luck. I've had no problem using them today. It's been a 200 need since they started the use of them here actually. HAPPY POSTINGS FROM GRANDPA BOB !!~
2 people like this
@maddysmommy (16236)
• United States
13 Nov 08
Must be a glitch. I am ranked 890 in this category so I thought maybe that had something to do with it OR time for a break from Mylot LOL
1 person likes this
• Canada
14 Nov 08
Well, I got them when I reached 200 posts and I have never had a problem being able to use them since! I am with others here in saying that it must have some My Lot Glitch or something! I do hope that you are able to use them now!! It makes no sense to me! ~Heavens~
1 person likes this
@maddysmommy (16236)
• United States
14 Nov 08
I think I did a booboo and wasn't signed in when I posted that discussion, thats why the message came up when I tried to use the emoticons LOL silly me!
1 person likes this
• Canada
14 Nov 08
Very possible! I've done that before too but it usually comes up with a screen before I am able to post asking me to either sign up or sign in and so I just sign in and then my discussion pops back up and I can add the emoticons if I wish then before I post it! ~Heavens~
1 person likes this
• Canada
17 Nov 08
Thanks so much! ~Heavens~
@cupid74 (11394)
• Pakistan
15 Nov 08
Hi dear how are u well i most of times use Emots in my discussion or responses and it never happened to me that screen pop up to say " u need to have 200 ranks". and other thing i nevercheck and care as whayts my rank Take care
1 person likes this