why is that when I try to upload pics on facebook, the upload fails??

Philippines
February 11, 2010 8:11am CST
Hi mylotters especially facebook fanatics here, I have about 150 pictures ready to upload on facebook in one album. I've been so excited coz it's the pictures from a trip I've been looking forward to. However, after an hour of uploading, "the upload fails!" I've tried again for 3 times, and still failing to upload. I'm so frustrated! I've wasted 3 hours for nothing. Anybody could help me with this?
5 responses
• India
11 Feb 10
It seems either you have problem of you slow connectivity or some error with browser. As I have just uploaded a bunch of my pictures in my Facebook account and I didn't have to give it a second try. Try to restart your computer and try again if it didn't work try to change your browser. I hope they will be uploaded this time.
• Philippines
12 Feb 10
Thanks! I have a large amount of pictures and quite a big size per pic. And I'm on a router, so maybe that says something. I finally upload my album after my fourth try. Whew! Thanks for your response!
@jextrick (86)
• Israel
11 Feb 10
Maybe it because he new style of facebook maybe it have some bugs or something. try to upload one picture.. and it could be a burden. In others it works on your list?
• Philippines
12 Feb 10
Thanks for your response! After my 4th try, I finally uploaded the pics. they are 500kb per picture, maybe it has something to do with the size and amount. and yes you're right, also because of the new facebook version. I kinda hate it.
@dim4st (49)
• Indonesia
15 Feb 10
In my opinion do not try to upload pictures as well but started 4-5 for the image and the image can be minimized if a little to upload process quickly and smoothly. So hopefully can help.
@alen1982 (63)
• Philippines
13 Feb 10
hello yes you need to resize it before you upload it that why your having trouble with it.
@olisaur (1932)
• United States
12 Feb 10
It could be that there are just too many photos to upload at once. I've have trouble with uploading a couple times before; I just quite and tried again the next day and it was fine. Maybe there's just some glitch that could go away after a while.