What's the Problem?

@ddaguno (3110)
Philippines
August 4, 2010 8:06am CST
I've been trying to add a photo to a discussion yesterday? How come whenever I try to upload a pic I get this erroe message ... Network Error (tcp_error) A communication error occurred: "" The Web Server may be down, too busy, or experiencing other problems preventing it from responding to requests. You may wish to try again at a later time. I've tried for more than 5 times now. Am I doing somthing wrong? I can add a photo to a response right? or could I only add an image to a discussion I am starting???
2 responses
@mysdianait (64058)
• Italy
4 Aug 10
After 500 you can add a photo everywhere but if it is too large you will not be able to post it. It is explained here: http://www.mylot.com/o/faq/faq10.aspx#5
@ddaguno (3110)
• Philippines
4 Aug 10
woohooo!!!! congratulations flagaz!!!
@ddaguno (3110)
• Philippines
4 Aug 10
thanks mysd... ive done everything on the list except adding tags.... i'll try again and see if that's the culprit.
@mysdianait (64058)
• Italy
4 Aug 10
flagaz every user can add an image when they start a discussion right from the minute that they register. After 500 they can then add them to responses and comments too. Of course they must be within the Guidelines or they will all be deleted. http://www.mylot.com/o/photoguidelines.aspx
• Philippines
4 Aug 10
whattype of connection do you have? cause your network might be the problem too... if it's too big for your bandwidth... it'll keep on giving you an error message
@ddaguno (3110)
• Philippines
5 Aug 10
yep... maybe it has something to do with that..I'm a real doofus when it comes to computers. I was able to do it before. don't understand why I get this error message now. I'll try to compress the pic. See if that would do the trick