I was posting a reply when I got disconnected!

@fedge098 (1331)
Philippines
November 12, 2008 8:21am CST
Last night, I stumbled on a topic posted by a myLotian friend, Angelia. It was about her reaction on the ongoing economic recession in the United States and how it affected her and her work. Being at the almost the same scenario as hers (I am a financial analyst of one multinational companies here in the country), I began sharing my thoughts and opinion on the topic - as I can relate to it. I was having a good time squeezing the juices off my brains until I scrolled my mouse pointer to the "post response" button. I clicked it. Guess what's on the next page?! "The requested URL cannot be connected"! or something like that! Immediately I clicked the "back" button, hoping I could still recover my draft. I failed. I was in "bad trip" already that I thought I should take the rest of the night to sleep. Not a good myLot day yesterday. But I am looking forward a more productive one today! ^_^
2 responses
@stephcjh (32327)
• United States
13 Nov 08
I am sorry to hear about that. I hope today goes better for you. I hate it when we lose connection.
1 person likes this
@cher913 (25865)
• Canada
12 Nov 08
this has happened to me more than once which tends to be very annoying especially after you have spent the last 5 minutes typing out a reply! i hate it when that happens, but it doesnt happen enough to me to make any sort of report. now if i have a lengthy reply, i copy it.
1 person likes this
@fedge098 (1331)
• Philippines
12 Nov 08
I think I should keep that in mind cher. Besides, I used to make drafts of my myLot discussions in the office, before posting them here. It really is a good thing/act of you reminding me to do that practice. With that, i won't be experiencing the same frustrating thing again. Thanks again!