Glitch again?

@webeishere (36353)
United States
July 26, 2007 11:35am CST
Each and everytiome I respond to any discussion as of late I seem to have problems. After I click the tags to post my response I get the discussion page with nor one single response showing. Not a one. So I go to the main page and look at the area, "discussions I've responded to" to check and see. Well it shows up as I have responded. Then at times I will go back to this discussion a few mionutes later & still see the blank page as far as responses. What the hell is up with that? My numbers reflect the response as does the are showing that I did. Yet I see none including mine. Anyone else having this problem? Is it just another all great myLot glitch? HAPPY POSTINGS FROM GRANDPA BOB !!~
6 people like this
14 responses
@TerryZ (22083)
• United States
26 Jul 07
Im not having any problem my friend. It sounds like another glitch with mylot. Dont you hate when that happens? I hope they fix it for you real soon. I know it can be really agravating!!
3 people like this
@someonesmom (5765)
• Canada
26 Jul 07
Hi Grandpa Bob, I'm so happy to see that this discussion of yours popped up in my inbox, yet sad at the same time to see the topic. I'm not sure what's going on, but it seems that things haven't been right with my notifications etc. for quite some time now. Either that or 'practically none' of my friends are starting discussions etc. anymore. I'm back ... well duh, as you can see, and did respond to your 'gift discussion' re: your Chinese friend. I've also sent you 1 or 2 PM's and am wondering if you've got them? Have a great day.:)
@webeishere (36353)
• United States
26 Jul 07
Yeah it's been really bad here lately with the many glitches etc. Too bad. It's causing myLot to lose a lot of it's best members it seems. I got the PMs & thanks also. Sorry I never replied to them. HAHAHA!! HAPPY POSTINGS FROM GRANDPA BOB !!~
1 person likes this
@jennybianca (12915)
• Australia
27 Jul 07
A lot of friends are not starting discussioons, because they have left, or just don't find it worth it now. The money is too low.
2 people like this
• Canada
27 Jul 07
That's okay about the PM's Grandpa Bob, as I know you've been very busy lately, with family functions etc. I'm so very glad that you're still 'here' with us. I'm sure that's the reason that quite a few aren't around here anymore jennybianca, and I find the whole thing sad, as this is such a great site. I've just had one of my 'friends' return after a long time away, due to family reasons, so I guess the situations vary.
1 person likes this
@jennybianca (12915)
• Australia
27 Jul 07
I had it happen a cpouple of times. I am so used to their being glitches on My Lot, that m,most of the time I give up thinking about it. I don't know if their problem is errors in the script, or their server is too small for the amount of traffic. This will become an issue if people can regaularly not post a discussion or response, & their earnings are affected.
2 people like this
@webeishere (36353)
• United States
27 Jul 07
I would think it's their server as the pages load slowly for almost all members. But that's life. I gave up contacting them also as I never get a response from them anyhopw. HAHAHA!! HAPPY POSTINGS FROM GRANDPA BOB !!~
@GardenGerty (99316)
• United States
26 Jul 07
I have not had that problem, not even lately. Is it possible you have a virus or something on your computer that is causing this problem somehow. I had some problems not seeing just one friend's profile, I cleaned, anti virused, anti spy ware, defragged, and everything else I could. I do not know what fixed it, I am not smart enough to figure that out, but eventually it did get fixed. At this time I do not appear to be having any myLot glitches. Sorry, I wish I could be of more help.
@webeishere (36353)
• United States
26 Jul 07
It's been a random glitch it seems. Sometimes I get the empty responses and other times I see them. Who knows? HAHAHAHAHA!! HAPPY POSTINGS FROM GRANDPA BOB !!~
1 person likes this
@r0ck_r0ck (1953)
• India
26 Jul 07
well never happend to me. all i can say contact the mylot admins mayb they can help.
2 people like this
26 Jul 07
I haven't noticed any bugs or glitches myself. Although I haven't been around much lately, I miss this place but having a blast of my own. Looks like I'll be missing both places as works picking up and so does the amount of time spend doing so.. :P Kudos, gramps ;) ~Joey
2 people like this
• United States
26 Jul 07
Grandpa Bob one other of my friends are having the same problem. She contacted mylot and they fixed it for her. Maybe if you contact them mylot can fix it. Good luck.
• United States
31 Jul 07
I have been having the same problem but at least I can see the responses in my email notifications. A friend suggested I clear my browser history. I used the tool and just erased my temp files and cookies. Immediately I posted a new discussion and it worked. In the discussions that did not work I could open the discussion page and noticed that on the lower right hand corned where it says this discussion opened in...??...interests instead of an image of the interest there was only a little red "x" there. Hope this helps
1 person likes this
@webeishere (36353)
• United States
31 Jul 07
No this is a GLITCH as the title says. I clean my puter files a few times a day so thats not the issue.
@abroji (3247)
• India
28 Jul 07
I have not faced such a situation so far in mylot. Many people complains of various glitches. I cannot understand what is actually going on. Better you contact mylot to fix it right for you. Thank you GRANDPA BOB.
1 person likes this
@swatig (1187)
• India
27 Jul 07
Hi Grandpa BOB, its really nice to give response in your discussion. actually im not facing any such problem what you describe here in the discussion. you better tolk to mylot as you are quite seniorperson here and they listen you with patience and solve it. now BOB, forget it for few minutes and :)smile. swatig
1 person likes this
@LittleMel (14055)
• Canada
27 Jul 07
I couldn't open mylot page a few days ago. When I finally opened it, it was late at night so I just posted a few and went to sleep. I thought it was just me but another friend said she had a problem too, but not the same one.
1 person likes this
@mymytri (2032)
• India
27 Jul 07
Is that right?It never happen to me.I havent had any problems till now with mylot except deletion of one omy started discussion.Hope things will be alright soon with you soon..grandpa
1 person likes this
@vanities (11376)
• Davao, Philippines
27 Jul 07
actually i havent noticed that in my discussions that ihave responded...why not try the admin and ask about it...
@KrisNY (7592)
• United States
26 Jul 07
I haven’t seen this happening- Not yesterday anyways- Today I’m at work answering discussions through e-mail. There seem to be a lot of glitches as of late. Like the decrease in earnings- : ( I would not worry if you are getting credit for your post- and they are showing up in discussions you responded to- Must be a glitch and they will get it figured out sooner or later!