Upoading photos

@ellie333 (21029)
May 28, 2009 3:20pm CST
I have always uploaded photos onto myLot in the past without any problems but for some reason over the last week even though the photo has uploaded within the response or discussion I have clicked submit and no photo has appeared. Is anyone else having this problem? Or does anyone know what the problem could be? I really did want to upload one of Ziggy in that discussion but couldn't and also today I wanted to share a crazy pic and me and the girls from work and it wouldn't let me. Huggles. Ellie :D
2 people like this
9 responses
@littleowl (7157)
28 May 09
Hi ellie, I really don't know how to upload photos so never have done, it would of been nice to see a picture of ziggy too..hope someone will be able to shed some light on this problem for you. Hope you are feeling ok...love and huggles LoLo
3 people like this
28 May 09
Hi ellie, Ohh, that is a shame, I haven't load any pictures on for some time so I wouldn't know it was not loading, maybe its some sort of problem mylot is having and not you, I hope someone can put a light on this one. I would have love to se those photos. Love and huggles. Tamara xxxxx
@ellie333 (21029)
28 May 09
Hi Tamara, Other people seem to be able to upload their pics so I haver the problem this end somewhere, have even changed browsers but that hasn't worked either. I will upload as soon as I can. Huggles. Ellie :D
1 person likes this
@ellie333 (21029)
28 May 09
Ziggy............................................. - Ziggy with Flash and my son and his aunt.............................
seems to be sorted now here is one of Ziggy on the right with my son and his aunt and her dog Flash
1 person likes this
28 May 09
hi ellie, They are so lovey, like a pair of those doggie ornements, beautiful pictures ellie. Love and huggles. Tamara
1 person likes this
@jillhill (37383)
• United States
28 May 09
In the past on ocassion I too have had this problem..the picture even appears under the discussion then when I post it the picture is gone.....I don't know what the problem could be.....maybe you should try again....I want to see the photo!
2 people like this
@ellie333 (21029)
28 May 09
Hi Jill, this is exactly what is happening with me, I can see the picture and then press submit but when discussion or responses comes up no picture there. I have been trying to upload over and over since Saturday and photos within the spec size etc but will keep trying and I am sure they will eventually. Huggles. Ellie :D
1 person likes this
@ellie333 (21029)
28 May 09
Ziggy at the beach................................ - Ziggy at the beach.....................................
seems to have sorted now - lets hope this pic loads, one of Ziggy on the beach
1 person likes this
• Philippines
29 May 09
You are not alone. Its not you or your pc, maybe its myLot but I am not sure so far. I also have the same problems sometimes when uploading pictures on a discussion. There was a time when there are two open windows, I uploaded a picture on a discussion but I was surprised that the picture was not uploaded but it was uploaded on another discussion! Funny but true! I think it happened like 3-4 times already to me. What a shame.
2 people like this
• United States
28 May 09
Not sure, I know some people were saying in a different conversation that myLot was running slow, maybe some upgrades were taking place. You could try again in a few days, good luck.
2 people like this
@Uroborus (910)
• Canada
29 May 09
I haven't experienced the exact problem you're having. I might have to wait a bit at times before the photo is uploaded, but it always goes through. One thing I did notice though is that MyLot has an upload limit on photos. I think it's somewhere near 20 or some, I can't remember. If you reach that limit then you can't upload any more photos for that day. I'm not sure if this is your problem though, since when I once reached the limit and then tried to upload another photo, I did get an error message saying that I had reached my limit. If you're not getting that message, then you might have a problem at your end. Try clearing your cache and rebooting.
1 person likes this
@ellie333 (21029)
29 May 09
Hi Uroborus, I never really there was a daily upload limit but no I haven't seen the message as until recently couldn't upload any, problem has now been resolved by changing browser and resizing pics. Thanks. Huggles. Ellie :D
1 person likes this
@zed_k4 (17627)
• Singapore
29 May 09
Ahhh, I just read your comment here. Since that the matter has been resolved. That's awesome..
1 person likes this
@rebelmel (1387)
• United States
29 May 09
This is a little bit off topic, but I have been wondering how do I upload pictures? Do I need a minimum of 500 points in order to post pictures? I would have just posted this in a thread of it's own, but for some reason the computer I am using at work freezes everytime I try to post a new topic! Maybe you have some knowledge about that, too.
1 person likes this
@rebelmel (1387)
• United States
29 May 09
Thanks for the response! A couple days ago I went to type up a comment, and for some reason the upload picture thing was showing up. I figured that it must have been because I was at 450 posts. Then later on, I realized it wasn't there! I guess mylot messed up!
1 person likes this
@moondancer (7434)
• United States
29 May 09
Hi ellie, I know there is a limit of 4MB for a picture to upload and sometimes even then they are too large and won't do it. I try to make sure that all of the pictures I upload are around 3MB. This is the only problem that I know of I have had. Although a few times even the small ones have given me problems.
1 person likes this
@ellie333 (21029)
29 May 09
Hi Moondancer, I am now using a new browser and have resized photos so this in fact has solved the problem, thank you. I will bear in mind for any future photos. Huggles. Ellie :D
• United States
29 May 09
I'm glad that I could be of assistance. Happy loading...lol
1 person likes this
@flagella08 (5069)
• Philippines
29 May 09
i don't think the problem there is mylot. in my case, my ISP loads slowly and there's a limit in uploading pictures.it should not take that long or else error will occur.find the correct timing when your net provider is fast in some specific time of the day.