My comments aren't posting:(

I Quit|:X - a cut pic
snag away
@meme0907 (3481)
United States
August 27, 2009 5:42pm CST
I don't know what's going on I make the comment on word pad then I copy & paste it but when I hit the add button it acts like it's gonna do but then my comments not there- bummer:( Have y'all had this happen?
1 person likes this
3 responses
@Lakota12 (42794)
• United States
28 Aug 09
no as I just go right to the post and add comment have never did it on word then copy . try this maybe work better for you hugs
1 person likes this
@meme0907 (3481)
• United States
24 Sep 09
ty what about creating images? do you type those or copy? |:)
@Lakota12 (42794)
• United States
24 Sep 09
up load them down there where it says add image you can do it there
1 person likes this
@Lakota12 (42794)
• United States
22 Oct 09
thanks for BR
@stephcjh (32385)
• United States
28 Aug 09
I have had this happen to me also in the last week or so. I would post a comment and then submit it. The page would act like it was going to load it but then it just loaded the page for me to type my comment in again.
1 person likes this
@meme0907 (3481)
• United States
19 Oct 09
I still haven't had any luck w/ my comments posting. Hope things are working for you now |:)
@pyewacket (43962)
• United States
28 Aug 09
Yes this has happened to me in the past as well. Can't figure out what I'm doing wrong either, but must be a glitch that happens from time to time
1 person likes this
@meme0907 (3481)
• United States
28 Aug 09
Hey pw, I guess I'll give it another shot-I'll keep y'all posted |:)