Is navigation around MyLot slow? Or is my computer getting wonky?

@TheHorse (72440)
Walnut Creek, California
May 17, 2018 9:31am CST
I'm having a hard time navigating around MyLot right now. It takes 15 seconds for some things to load, and I'm getting error messages as well. It's not happening on other sites. Is navigation slow for you as well? Ot has some sort of slime oozed its way into my computer?
26 people like this
30 responses
@myLotBugs (187)
• Kansas City, Missouri
17 May
It's not your computer! It's our server. We're working on it, and things should be a bit better as of a few minutes ago
9 people like this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
17 May
That's a relief! Thanks for checking in.
4 people like this
@LadyDuck (176701)
• Switzerland
17 May
@myLotBugs It is a bit better now, I can open some comments that gave me errors. I had saved the links.
2 people like this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
18 May
@LadyDuck Is it still better now? I just got home and am checking things out.
1 person likes this
@Icydoll (24717)
• India
17 May
Yes it is very slow to me too and I am getting error messages now a lot
5 people like this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
17 May
Ah, I wonder if "bugs" is on it. Often, MyLot bugs hit different users at different times. I bet some will say, "No probems here!"
2 people like this
@JohnRoberts (63160)
• Los Angeles, California
17 May
It's been an ongoing problem for several days.
4 people like this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
18 May
This post got a response from "bugs" saying they were working on it. Are things better now?
2 people like this
@JohnRoberts (63160)
• Los Angeles, California
18 May
@TheHorse It has been running better.
2 people like this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
18 May
@JohnRoberts Mine is as well. If only I had something to say.
2 people like this
• United States
17 May
Yup it's frustrating and I'm thinking of doing something else and trying again later
3 people like this
@JohnRoberts (63160)
• Los Angeles, California
17 May
This is discouraging people from participating and could cause a long term negative effect on the site.
3 people like this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
18 May
They took care of it.
1 person likes this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
18 May
@JohnRoberts Like when a four-year-old says, "I'm never going to be your friend again?"
1 person likes this
@maezee (33394)
• United States
17 May
Yesterday especially it seemed to load extra slow!! Tpday it seems to be doing a bit better.
3 people like this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
18 May
I think they fixed things this morning (California time). I was at work.
@id_peace (7634)
• Singapore
18 May
My laptop is always slow become it is seven years old
2 people like this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
18 May
Apparently there WAS a MyLot glitch, so don't totally blame your laptop.
1 person likes this
@id_peace (7634)
• Singapore
18 May
It is actually slow even on its own device. Changing that soon
1 person likes this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
22 May
@id_peace Things are better for me mow than they were then.
1 person likes this
@Daelii (5941)
• United States
17 May
its very slow and I'm still getting error messages! :(
2 people like this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
19 May
Did it get better for awhile early on Friday (California time)? I'm having issues again, but I'm able to respond to comments on this post.
@Daelii (5941)
• United States
19 May
@TheHorse its super slow on my phone. On the computer its fine
1 person likes this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
19 May
@Daelii I wonder why that is.
@pgntwo (22583)
• Tripoli, Libya
17 May
Good shout.
2 people like this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
18 May
Glad they're on it.
2 people like this
@amadeo (73344)
• United States
17 May
yes same here .Not sure what is going on.Been very slow here.
2 people like this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
18 May
I think things are fixed now.
1 person likes this
@skysnap (18039)
17 May
I think it depends. I find the navigation going slow.
2 people like this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
18 May
Depends on what?
2 people like this
@Jessabuma (33192)
• Baguio, Philippines
17 May
I've noticed the same thing also ..
1 person likes this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
19 May
Things were better this morning, but I've gotten a couple of error messages this evening.
1 person likes this
@Jessabuma (33192)
• Baguio, Philippines
19 May
@TheHorse good to know that it's better now
1 person likes this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
19 May
@Jessabuma No, it's acting wonky again this evening.
1 person likes this
@Spontaneo (1662)
• United States
18 May
I am rather disappointed in how my money has been calculating. So, not spending as much time on myLot.
1 person likes this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
18 May
It looks like you just started here. Do you interact a lot?
1 person likes this
@Spontaneo (1662)
• United States
18 May
@TheHorse I joined 7 monthes ago. Before, my pay accumulated quickly and I got paid easily.
1 person likes this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
19 May
@Spontaneo My most prolific months, as far as money is concerned, we my first few.
1 person likes this
@caopaopao (12554)
• China
18 May
The current speed is very fast.
1 person likes this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
18 May
Things seem normal right now.
1 person likes this
@caopaopao (12554)
• China
18 May
@TheHorse Me too.
1 person likes this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
19 May
@caopaopao I've started having some issues again tonight.
1 person likes this
• New Baltimore, Michigan
18 May
It was a little slow for me last night, I noticed it took a while for pages to load. I blamed it on my computer, even reset the cable wire and all that. But now I see it was happening for others as well.... But it's working at warp speed now.
1 person likes this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
19 May
It was for me earlier today. But I'm having issues again this evening.
1 person likes this
• New Baltimore, Michigan
20 May
@TheHorse Well, the next day we lost all internet, cable, and phone lines. There's only one way to fix it, but you have to resist the laziness. I have to shut off all the TV's, all computers, go downstairs under my mom's desk, and then unplug everything, the cable, reset it, wait 15 mins., and then turn everything back on. I always try to find a faster way around this, but I need to get it into my head that if it isn't done right, nothing will work. So I did the magic cable trick, and everything started working again. So I'm still not sure if it was myLot or just our entire connection...because we lost everything the next day. I don't think I like Comcast anymore. Esp. since they took away Weatherscan which I will never forgive them for.
1 person likes this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
20 May
@Melanie_Marie Comcast can be a pain. I lose my internet access fairly often.
1 person likes this
@sprite1950 (14496)
• Corsham, England
18 May
I gave up for a while yesterday but it seems good today. JJ says the server gets clogged up sometimes.
1 person likes this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
18 May
Bugs said their server was having issues.
1 person likes this
@sprite1950 (14496)
• Corsham, England
18 May
@TheHorse I got tons of error messages but thought it was my computer at first,
1 person likes this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
19 May
@sprite1950 I wasn't your computer. I think they're still working on the issue.
1 person likes this
@Hannihar (42089)
18 May
@TheHorse Thank you The Horse. The last two days I have had to wait and wait and wait to get into things here that I just gave up. I was very frustrated and wondered if my computer is starting to slow down or is it something with My Lot.
1 person likes this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
18 May
I'm glad it turned out to be MyLot's issue. With all of the illicit websites I visit (stereo gear, vintage guitars, theoretical physics, etc.) I was worried that I'd been invaded by some horrific virus.
1 person likes this
@Hannihar (42089)
18 May
@TheHorse I was concerned too because I think it was only My Lot. So, I think it is better today. I wonder what the problem was. I will still have my computer technician check my computer out when he comes.
1 person likes this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
18 May
@Hannihar It turns out it WAS a MyLot server issue.
1 person likes this
@caopaopao (12554)
• China
18 May
I will have the same problem these days. After reading the post, I know I'm not the only one.
1 person likes this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
18 May
I'm glad to hear I'm not the only one. I was wondering about my computer.
1 person likes this
@caopaopao (12554)
• China
18 May
1 person likes this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
18 May
@caopaopao Things seem to be normal now.
1 person likes this
@dodo19 (33640)
• Beaconsfield, Quebec
17 May
It does seem a bit slow, Hopefully it does get fixed soon.
1 person likes this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
18 May
I think it's fixed as of now (Thursday evening, my time).
1 person likes this
@dodo19 (33640)
• Beaconsfield, Quebec
18 May
@TheHorse Yeah, it's morning for me now, and it is definitely a lot faster.
1 person likes this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
18 May
@dodo19 I didn't have any problems last night (except for not being able to think of anything useful to write about).
1 person likes this
@LadyDuck (176701)
• Switzerland
17 May
I see that Bugs already let you know. The problems started about 24 hours ago.
1 person likes this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
18 May
The Humanity. I'm going to have to sell stock.
1 person likes this
@LadyDuck (176701)
• Switzerland
18 May
@TheHorse Live stock or capital stock???
1 person likes this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
18 May
@LadyDuck Eh, a couple of goats, maybe.
1 person likes this
@SIMPLYD (83173)
• Philippines
18 May
Yes, for the past days it is like that to too here in myLot. With this post, I now know it's not my computer or internet but it's myLot. I hope these coming days myLot will get better.
1 person likes this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
22 May
I think they fixed the issue, though I've had intermittent slow loading times.
1 person likes this
@SIMPLYD (83173)
• Philippines
23 May
@TheHorse Same here.
1 person likes this
@TheHorse (72440)
• Walnut Creek, California
23 May
@SIMPLYD Maybe there are too many of us.
1 person likes this