HAving problem with mylot

@laurika (4536)
United States
March 13, 2008 12:18pm CST
I was trying to post some responses and when i click on post response my response was delete it shows the message: unable to post content, please modify your text to include letters, numbers and standard punctation..what i am doing wrong? Somebody have the same problem?
1 person likes this
9 responses
@chrislotz (8203)
• Canada
27 Mar 08
Lots of people were having lots of problems with mylot. They are changing things in the site and doing upgrades and when that happens things co wrong. It is now fixed, the problem with posting, although I don't know where I was because until I read this discussion and a bunch of others saying they are having problems, I didn't even know about this one. I couldn't get into the site at all for awile there, and so I just waited till the next day to do some posting. Then the next day after posting for a couple hours I would just get blank pages again. But that only happened twice to me and I have no more problems.
@chrislotz (8203)
• Canada
27 Mar 08
Now I am having problems with posting my discussions. It just took 3 minutes for it to post. And my comment now will probably take forever too.
@stephcjh (32327)
• United States
13 Mar 08
I was having these problems too. I just tried to respond to someone a while ago and it loaded a page that said Mylot is doing updates. I wish they would get these problems fixed. There has been nothing but errors since their last upgrade. Some of the changes are nice but it is annoying with all of the errors.
@laurika (4536)
• United States
18 Mar 08
I agree, specialy when you type some long response and lost it all.
@pinay81 (1538)
• Philippines
13 Mar 08
hi my dear lauri, how are you by the way i got also the same problem everytime i response to other discussion its not work (unable to post content, please modify your text to include letters, numbers and standard punctation) i though i write something wrong even how many time i tired to post my answer still the same problem maybe from mylot.
@laurika (4536)
• United States
18 Mar 08
HEy friend, hope it is working now for you, i guess it was not working only for one day.
• India
13 Mar 08
Hey freind this happens with me also i am very happy to know that this is with u becauuse i was thinking that i have done some mistake and due to this mylot have unsubscribe so i am very thankfull to you that u post this discussion all the best for your future
@laurika (4536)
• United States
13 Mar 08
Yeah how you can see, there are know three of us who has having this problem, hope they will fix it.
• India
13 Mar 08
ddddddd
• India
13 Mar 08
hurrayyyyyyyyyyyy its working i thought i have done some fault
@ctrymuziklvr (11059)
• United States
16 Mar 08
The same thing happened to me...3 days ago...lol but the glitch has been fixed and all is well.
@williamjisir (22900)
• China
16 Mar 08
Hello dear laurika. I have to say that I had exactly the same experience as you have had for a couple of times. It is so annoying about this. So I say that you are not alone there. I hope that we will not have that problem any more. Good luck.
@daeckardt (6244)
• United States
13 Mar 08
I had the same problem before I went to bed. I am able to post again now. Not to worry. It seems to be fixed. Have a great day/night!!!
@julyteen (13258)
• Davao, Philippines
13 Mar 08
i encounter similar problem last night...i am worried what i've done wrong but maybe it was a system error. maybe they fixed it already because i can post comments now. mylot is updating their system every now and then, this proved that they are legitimate site.