I am having trouble with mylot today. Is it just me? Or are others experiencing

United States
May 8, 2007 10:26am CST
this also? When I try to go to reply to discussions I have started it will not let me go to any pages beside the first page of responses the page will not load at all. Is any one else experiencing this? I am not having any problems with any other sites that I am going to.
3 people like this
8 responses
@Darkwing (21588)
8 May 07
I'm not having quite the same problem, but I have had problems with the server being really slow at posting my discussions and responses today. These sort of things happen from time to time, but they do get sorted, so chin up and carry on posting. :-) Brightest Blessings.
• United States
8 May 07
Thanks for responding darkwing!
1 person likes this
@webeishere (36353)
• United States
8 May 07
I really feel special today. As I am not having any problems with mylot loading etc. Everything here at my end is h0nky dorey. LOL HAPPY POSTINGS FROM GRANDPA BOB!!~
1 person likes this
@webeishere (36353)
• United States
8 May 07
hahaha. aNOTHER WORD THATS BEEN CENSORED. i HAD TO USE THE zero KEY INSTEAD OF THE o key for that one word.
1 person likes this
• United States
8 May 07
It's not you hon. It must be the server. Slow as Christmas!
• United States
8 May 07
Thanks at least I know it's just not me and it also is making my browser not responding I just switched to IE browser because I usually use mozilla so I am thinking it could be mozilla?
1 person likes this
• United States
8 May 07
And thanks for responding terrilee!
1 person likes this
@stephcjh (32328)
• United States
8 May 07
I'm not experiencing any problems with Mylot yet today so far. I haven't noticed the page error either because I haven't tried to load a second page today. I have noticed this problem in the pat though when my friends send me private messages, it will only let me view the first page and the second page is blank. I have not had the chance to check the second page today to see if it is loading correctly. Maybe it is a Mylot glitch today. I bet alot of us will experience it.
• United States
8 May 07
UGH yes it could be. Thanks fo rresponding steph!
@webeishere (36353)
• United States
8 May 07
I'm not having any problems today with mylot. Maybe the same thing that happened with me has happened with you and mylot. try logging off the reboot the computer. It worked for me. Just a suggestion. HAPPY POSTINGS FROM GRANDPA BOB !!~
• Kottayam, India
8 May 07
Did your username & password, please check
• United States
8 May 07
Oh good suggestion I will try this thanks Grandpa Bob!
1 person likes this
• United States
8 May 07
elsha what do you mean by your comment?
@roque20 (518)
• Philippines
9 May 07
I havent experience that i think there is a problem in your internet connection.Did you check the internet connection of the computer?or you have download many sites?
• United States
9 May 07
Thanks for responding!
• United States
8 May 07
It is the MyLot site as usual. It is so bad, I am going to get off it. Have a blessed day my friend. I'll try to get back on later if possible, and answer some more of your posts. I tried before, but it just would not go through. + rating for you again.
1 person likes this
• United States
8 May 07
Thanks so much for responding margie. I think it's time for me to get off the pc and go make some dinner.
@aidonia (4210)
• Greece
8 May 07
I had many times different problems with mylot but lucky me not these days.I understand you,it's really hard to work here if you face a such kind of problem.
1 person likes this
• United States
8 May 07
Yes thanks for responding aidonia!
@honeyangel (1992)
8 May 07
everything seams ok at my end,must be a glich at your end
1 person likes this