I can't get the window to open to load a game in pogo

@stephcjh (32327)
United States
January 27, 2007 10:55am CST
Hi. I am trying to get into pogo.com an when i choose a game to play the next page loads for me to choose a room to go. When I click on the room I want to go to, a new window should open to start loading the game area which has the tables for us to choose to play at. Nothing happens when I choose a room. a window won't come up for me to play the game. this has happend to me before but I forgot how to fix it. can someone tell me a quick fix for this situation? I would appreciate it please. Thanks.
4 responses
@rlshaw (872)
• United States
27 Jan 07
I'm not sure if this will help but when I have this problem it is usually because my pop up blocker is stopping it.. Thats what I would try first.. Good luck
1 person likes this
@stephcjh (32327)
• United States
27 Jan 07
Yeah, I tried turning off the popup blocker but the window still won't open, but thank you for the tip.
1 person likes this
@rlshaw (872)
• United States
27 Jan 07
sorry I couldn't be helpful .. good luck
• United States
27 Jan 07
I'm not sure how to fix it but this happens to me all the time. Or I will open a new table and then it will load and then I will get boated out of it. It's wierd. But I usually can join another table with no problem. It's weird and doesn't happen all the time.
@stephcjh (32327)
• United States
27 Jan 07
Yeah sometimes I try to sit at at table and pogo pops a window up and say I have popup blocker installed. It don't do that all the time either. Funny isn't it? LOL.
@Signal20 (2281)
• United States
31 Jan 07
My old Norton Firewall used to do the same thing. I'd have to disable it for 5 minutes till the game loaded, then it was fine. Deleted the cache? Every once in a while I have to delete the files as well to get rid of the older versions of the game. And, I think the other thing was to make sure java was updated. Those are usually the main problems.
@macs01 (33)
• United States
30 Jan 07
I used to have the same problem you are, but not since I added pogo to my allowed sites in my pop-up blocker. Have you tried that? Have you tried clearing your cache, cookies, etc?