Is MyLot Working Properly?

@clrumfelt (5427)
United States
September 2, 2016 11:13am CST
Has anyone noticed that your posts are not being displayed under the comments you replied to? It seems my replies are appearing under the wrong posts that other people have made and not under the ones where I intended for them to appear.
10 people like this
13 responses
@sishy7 (27399)
• Australia
2 Sep 16
I haven't noticed that... But I have noticed the time stamps on my recent notifications are wrong... Activities that are just posted few seconds ago would have '5h' on my notifications...
5 people like this
@clrumfelt (5427)
• United States
2 Sep 16
I thought that was normal for MyLot. It must have been happening for a long time.
2 people like this
@sishy7 (27399)
• Australia
2 Sep 16
@clrumfelt I'm not sure how long I've noticed it for, maybe a few weeks... But I definitely remember how it used to be correct...
2 people like this
@Mike197602 (13528)
• Worcester, England
2 Sep 16
I've had the time issue too. still having it now.
1 person likes this
@GoAskAlice (4180)
• United States
2 Sep 16
@Mylotbugs? Can you have a look at this?
4 people like this
• Kansas City, Missouri
2 Sep 16
Please see if we can round up a couple examples of this happening. That will definitely help. Also keep in mind that it's a holiday weekend here in the USA, so responses may not be as quick as normal. Thanks!
3 people like this
@marlina (62559)
• Canada
5 Sep 16
@myLotBugs , keep getting the message "MyLot is not responding". Losing a lot of time because of that. Please can you fix this? Thanks,
3 people like this
@kaka135 (13484)
• Malaysia
5 Sep 16
@marlina Yes, I got this error very often too.
1 person likes this
@CinnamonGrl (5796)
• Paradise, California
2 Sep 16
I noticed that happening yesterday with some of the posts. Hmm.
4 people like this
@clrumfelt (5427)
• United States
2 Sep 16
So I'm not the only one. I wonder if MyLot admin is aware of it.
2 people like this
@Mike197602 (13528)
• Worcester, England
2 Sep 16
I'm not having that issue, as far as I know But am having the time issue mentioned by sishy.
3 people like this
@clrumfelt (5427)
• United States
2 Sep 16
There are a few MyLotters having different kinds of issues that I know of. I'm thinking they may be having trouble dealing with the volume of activity since they review the posts for earnings potential.
1 person likes this
@sishy7 (27399)
• Australia
2 Sep 16
Hey, if it means more earnings I can deal with wrong time stamp - no problem at all...
1 person likes this
@Corbin5 (82104)
• United States
2 Sep 16
Well, due to my lack of attention to detail, I have not noticed this glitch. Now, I am alerted and will pay attention to see if the glitch is still alive and well.
3 people like this
• Calgary, Alberta
2 Sep 16
Whenever I experience bugs like the one you describe or bugs where I cant post or see notifications. I email mylot at: contact@mylot.com The customer support is helpful during tough times where I cannot contact Mylotbugs and Alex.
2 people like this
@clrumfelt (5427)
• United States
2 Sep 16
Thanks. I will try that.
1 person likes this
@sishy7 (27399)
• Australia
2 Sep 16
@clrumfelt It seems that they are aware of the bugs already...
2 people like this
@clrumfelt (5427)
• United States
2 Sep 16
@sishy7 Good maybe it will be fixed soon.
1 person likes this
@akalinus (12445)
• United States
2 Sep 16
I have noticed the same thing. Some replies have the wrong name on them when I was responding to someone else. Sometimes, I lose track and don't know what anyone is talking about.
2 people like this
@clrumfelt (5427)
• United States
2 Sep 16
There are several people I've seen are having problems with their displays. I hope MyLot fixes those bugs soon!
1 person likes this
@akalinus (12445)
• United States
2 Sep 16
@clrumfelt I'm not sure it is a bug. I think there are so many comments that they can't keep track of them.
2 people like this
@marlina (62559)
• Canada
5 Sep 16
For the last few days, I can't even count the number of times that I received this "MyLot is not responding".
1 person likes this
@clrumfelt (5427)
• United States
5 Sep 16
Mine is running exceptionally slow this morning but it does eventually open for me.
1 person likes this
@amadeo (48200)
• United States
2 Sep 16
no,maybe your seeing doubles there. Have not seen this ever.
1 person likes this
@clrumfelt (5427)
• United States
2 Sep 16
Other people are having similar problems. I'm glad you're not one of them!
1 person likes this
@Susan2015 (18758)
• United States
2 Sep 16
Haven't noticed that but then I haven't been on here much the last few days.
1 person likes this
• United States
2 Sep 16
i don't reckon i've paid much mind to that? been havin' troubles with the 'like' not registerin' 'n sometimes needin' to reload the page a time 'r 2 jest to be able to respond to discussions.
1 person likes this
@Inlemay (17336)
• South Africa
2 Sep 16
well I hope its working properly
1 person likes this
• Jacksonville, Florida
2 Sep 16
I haven't noticed this-I hope Mylot takes care of it though as I am sure they will. =)